Bliv håndboldspiller i AJAX København

25. januar 2014

Af DHF – Dansk Håndbold Forbund

1) Bliv en del af holdet

EM ruller i disse uger over skærmen og samler hele håndbolddanmark. Med 14.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen til alle Danmarks kampe og over 1.7 millioner tv-seere har håndboldfeberen for alvor ramt Danmark.

Men håndbold skal ikke bare ses, det skal prøves. Håndbold for børn, unge og voksne er meget mere end det du ser på tv. Det er sjov træning, høj puls, konkurrence, fællesskab og oplevelser med andre. Det er lysten, der driver dig. For idræt og motion giver de største oplevelser, når de dyrkes i fællesskab med andre.

Selv Mikkel Hansen og Niklas Landin er startet ude i de små foreninger som børnehåndboldspillere, der endnu ikke vidste, om de overhovedet kunne kaste og gribe.

Kontakt din lokale forening og bliv en del af holdet allerede i dag.

2) Håndbold er gode oplevelser for alle – uanset alder og niveau

EM i herrehåndbold giver i disse dage store oplevelser til hele håndbolddanmark. Men den største håndboldoplevelse får man, når man selv spiller håndbold.

Der findes håndboldaktiviteter, der passer til alle aldre og alle niveauer, for der er de seneste år udviklet helt nye træningskoncepter til nye målgrupper. Eksempelvis Håndboldfitness og Senior-Håndboldfitness, beach handball, eller for eksempel Trille-Trolle-konceptet, der er forælder/barn-håndbold for de 2-5 årige. Find beskrivelser af koncepterne på www.dhf.dk

Kontakt din lokale forening og meld dig til allerede i dag.

3) Bliv håndboldspiller i AJAX København

Hele Danmark følger lige nu herrelandsholdets jagt på EM-guldet, og de store landsholdsstjerner imponerer med deres fantastiske håndboldspil. Men de har også været nybegyndere engang, og de er fortsat inden for håndbolden, fordi det er en social sport, der giver masser af gode oplevelser.

I AJAX København kan du tage del i oplevelserne. Her er der hold, hvor børnene træner allerede fra 0 år, og vi har både ungdoms- og senior tilbud til nye medlemmer. Derfor byder vi dig hjertelig velkommen og står parat med information om, hvilket hold der passer bedst til dig. Så mød op i Bavnehøj Hallen, eller læs mere her på vores hjemmeside om vores forskellige tilbud.

Interesserede er også meget velkomne til at kontakte vores administration på 33 24 83 83 eller adm@ajax.flash.marketing og høre mere om mulighederne.