Pressemeddelelse Casper Overgaard skifter til AJAX København

24. juni 2015

Pressemeddelelse – AJAX København – København den 24. juni 2015

Ny bagspiller til AJAX København

Det er med stor glæde, at vi fra AJAX København i dag kan offentliggøre, at vi har hentet en ny bagspiller til det kommende hold.

22-årige Casper Overgaard skifter fra HØJ Håndbold til AJAX København.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen med Casper Overgaard:

– Casper er en ung spiller med et godt potentiale. Vi er i AJAX København ikke ukendt med Casper, som i ungdomsårene spillede i AJAX København-trøjen. Casper er højrehåndet og kan dække både positionen som venstre back og playmaker. Det, som specielt gør Casper til en spændende spiller, er hans forståelse for spillet, hans kompetence til at gøre medspillerne gode og ikke mindst hans hurtige spil.

– Der skulle ikke mange møder til, førend vi havde en fælles forståelse for, hvad vi ønskede, og hvad Casper kunne bidrage med. Det bliver spændende at følge Casper, og vi er sikre på, at med skiftet til AJAX København vil Caspers spidskompetencer yderligere blive forstærket.

Casper Overgaard udtaler om aftalen:
– Jeg er glad for at kunne vende hjem til AJAX København. Jeg har haft nogle gode år i HØJ Håndbold, og mit spil er løftet siden sidst. Det er godt at komme hjem til klubben med de stolte traditioner og til en fantastisk hjemmebane. Jeg røber vist intet ved at sige, at Bavnehøj Arena, med den intensitet der er og med publikum helt tæt på, er en hjemmebane, mange hold frygter.

– Jeg forventer, at jeg sammen med holdet kan være med til at placere os i den øverste del af tabellen. Det har jeg savnet i de tre sæsoner, jeg var hos HØJ Håndbold, og jeg forventer, at jeg kan tilføre holdet speed.

IMG_20150622_220923

Casper Overgaard

Sportschef Ole Christensen afslutter:
– Vi er glade for, at det kommende hold begynder at tage form, og jeg forventer, at der i de kommende dage kan afsluttes endnu flere aftaler, således at AJAX København igen skal være med til at præge ikke kun håndbolden i København og på Sjælland, men også i Danmark.

 

Yderligere spørgsmål:

Ole Christensen, mobil 2966 5990