Cecilie Woller spiller i Ajax København den kommende sæson

1. juli 2016

Cecilie Woller spiller i Ajax København i den kommende sæson.

Der er mange gode håndboldspillere i den danske håndbold elite – det er jo også derfor, at vi er blandt de bedste, selv om vores land ikke er blandt de største. De mange gode håndboldspillere kan differentieres på mange måder, men en af de mest interessante er at kigge på den enkelte spillers personlighed.

En af de gode håndboldspillere med en stor men aldrig overspillet personlighed er Cecilie Woller, og vi er rigtig glade for, at Woller også spiller i Ajax København den kommende sæson.

John Johansen – Sportschef i Ajax København siger:

”De af Jer, som tror, at Woller er en sød pige fra Jylland, nævner kun en del af sandheden. Woller er en sød pige fra Jylland, som man ikke bare gør til Københavner. Woller er også en af dem, som er med til at sætte dagsordnen i en klub som Ajax.

Det er Woller først og fremmest, fordi hun er en meget dygtig håndboldspiller, men når nogen siger: ”Woller siger,” så lytter man altid lige efter, hvad det handler om. Der er som regel noget om snakken.

Woller har vist stort og flot forsvarsarbejde i den forgangne sæson, ligesom hun har markeret sig mere og mere angrebsmæssigt, og vi er sikre på, at vi har en af de skarpeste og klogeste tovejs spillere i 1. division til den kommende sæson.”

Woller siger:

Jeg glæder mig meget til endnu en sæson i Ajax København. Jeg trives i klubben og nyder at komme til træning med de her fantastiske piger. Jeg ser frem til en sæson, hvor jeg tror på, vi igen i år kommer til at præge den øverste del af rækken.

Der er så meget potentiale i vores hold, som vi ikke har fået vist. Mange af spillerne bliver, så det er ikke et helt nyt hold, der skal spilles sammen, hvilket er et kæmpe plus. Jeg er sikker på, vi kommer til at være endnu stærkere næste sæson.

Jeg er glad for at kunne sige, at jeg tager et år mere i den hvide trøje.