Cheftræner Lars Nedergaard forlænger ikke med AJAX København

17. december 2019

PRESSEMEDDELELSE – København den 17. december 2019

Efter en god dialog og i fælles forståelse, har AJAX København og cheftræner Lars Nedergaard valgt stoppe samarbejdet efter indeværende sæson.
Visionen og strategien i AJAX København ændres fra den kommende sæson og derfor har vi valgt, at gå med en anden profil og med en fuldtidsstruktur på trænerposten.
Vi har under forløbet haft en konstruktiv og positiv dialog med Lars, der har fuld forståelse for og opbakning til det nye projekt.

Daniel Svensson udtaler:

Lars Nedergaard blev tilknyttet AJAX København kort før sæsonstarten, og har derfor haft hårde betingelser. Alligevel har han formået, at udvikle holdet og spillerne i en flot positiv retning. Noget som virkelig er kommet til udtryk over den seneste periode med gode resultater.
Lars er utrolig vellidt i spillertruppen og hele teamet bag holdet.
Jeg har været mere end tilfreds med Lars og det arbejde han har udført med truppen. Lars har vist super engagement og masser kvalitet både til træning og i kamp. Jeg har været yderst glad for, at arbejde sammen med Lars og ønsker ham alt det bedste fremover. Jeg er ikke i tvivl om, at Lars kommer til at afslutte arbejdet i AJAX København med samme iver og dedikation som hidtil. Jeg ved også, at uanset hvor Lars bliver træner efter sin tid i AJAX København, vil han blive yderst vellidt og udføre et fremragende og meget dedikeret trænerarbejde..

Lars Nedergaard udtaler:

Jeg er og har været virkelig glad for at være cheftræner i AJAX København.
Selvom det var et “arrangeret ægteskab” fra start, hvor jeg reel ingen indflydelse havde på hverken trupsammensætning eller trænerstab, så var jeg aldrig i tvivl da AJAX København igen kontaktede mig.
Det har været super spændende og lærerigt på mange parametre, og der er naturligvis mange og meget jeg vil savne.
Udgangspunktet og præmissen har være,t at udvikle os som hold og blive bedre sammen. Det synes jeg oprigtigt er lykkedes. Jeg synes AJAX København gør det helt rigtige i deres fremtidige projekt, og jeg er overbevist om, at AJAX København vil være forrest i talentudviklingen øst for Storebælt i fremtiden.
Min vigtigste mission er nu at videreudvikle spillerne og holdet, og dermed aflevere truppen på absolut bedste vis.