Claus Kuno forlader Ajax et år før tid.

25. marts 2023

Vi står desværre i en situation, hvor Kuno har valgt at afbryde samarbejdet et år før tid. Efter først at have været assistent for Dennis Bo og sidenhen Rasmus Poulsen, er det for Kuno blevet tid til at søge nye udfordringer.

Claus Kuno skriver i en personlig pressemeddelelse:
Efter 5 år i AJAX slutter eventyret for mit vedkommende efter denne sæson.
Det har været vildt spændende at være med til at få ’humlebien til at flyve’ og jeg har mødt mange
fantatisk dejlige, engageret og vidende mennesker på min vej.

AJAX står for mig som en af de mest traditionsrige klubber i Danmark, hvor traditioner og kultur
løber ned af væggene i Bavnehøj Arena og i Valbyhallerne, og jeg er stolt over at have været en del
af AJAX.
Fokus rettes mod at vinde kval-spillet, som vi har gjort det de 2 foregående sæsoner.

Direktør Michael Pallisgaard udtaler:
Det var for mig et mindre chok, da jeg her sidste dag, af Kuno, fik at vide, at han havde valgt at søge væk fra Ajax. Efter en god uddybende samtale, forstod jeg dog godt hans motivation herfor.
Jeg har selv haft fornøjelsen af at være vidne til Kunos helt vanvittigt analytiske tilgang til håndboldspillet, og kan kun takke ham for hans indsats i klubben og for ligaholdet – og på det personlige plan, for den viden har har formået at fodre mig med.

Ligesom med Rasmus står fremtiden for Kuno hen i det uvisse rent håndboldmæssigt, men det er jo nok kun et spørgsmål om tid.
Jeg ønsker Kuno al mulig held og lykke med fremtiden – og med sin videre færd mod uddannelsen som Master Coach.