Damerne bed fra sig på Frederiksberg

19. marts 2018

Nedtakt: HTH GO Ligaen København Håndbold – Ajax København 33 – 28 (15-16)

Ajax København: Anne Tolstrup Petersen 6, Christina Wildbork 6, Anna Grundtvig 4, Ida-Marie Moesgaard Dahl 4, Stine Nørklit Lønborg 3, Nikoline Brøns 2, Stine Eiberg Jørgensen 1, Anne Cathrine Delfs Lundbye 1, Simone Monsrud Pedersen 1

Damerne spillede en flot kamp på Frederiksberg i lørdags og Dennis Bo Jensen ser tilbage på kampen:

Idag spillede vi sidste kamp i ligaen, og det var ovenikøbet et lokalopgør imod ligaens vindere fra København Håndbold. Inden kampen havde vi talt om, at vi gerne ville levere en god kamp, som kunne være et godt springbræt frem imod den næste månedstid som står på hård træning frem til kvalifikationskampene.

Vi kom ud fra start som lyn og torden, og fik hurtigt bragt os foran. Og generelt levere vi i 1. Halvleg på et rigtig højt niveau, og kunne med lidt mere rutine være gået til pausen med mere end en 1 målsføring. I 2. Halvleg viser KBH klassen, og samtidig med at vi får sværere ved at lave mål, og holde i duellerne i forsvaret. Vi får dog kæmpet godt, og får vist at vi kan spille i et højt tempo. Der er i hvert fald mange gode momenter vi kan tage med fremadrettet.

Vi takker af for ligaen for i år, og ser nu frem til at være top klar til de afgørende kampe.