Damerne rejser til Falster til årets sidste kamp

14. november 2017

Nykøbing Falster Håndboldklub – Ajax København, onsdag den 15. november kl. 19.00, Power Arena, Nørre Boulevard 4 A 4800 Nykøbing F

Ligadamer på kort afstikker.

Cheftræner Dennis Bo Jensen kigger frem i mod kampen mod de forsvarende danmarksmestre.

Imorgen står den på sidste runde i HTH GO ligaen inden VM- og Julepause. Vi står overfor de forsvarende danske mestre NFH. NFH er kendt for en fantastisk hjemmebane, hvor publikum ligger et stort tryk. Dette glæder vi os meget til at spille i. NFH føres frem af den danske VM-duo Kristina “Mulle” Kristiansen og Sarah Iversen, der kan finde hinanden selvom lyset i hallen er slukket. Herudover er de suppleret med de to svenske landsholdsprofiler Anna Lagerquist og Johanna Westberg. Det er altså et meget stærkt hold, hvilket også kan ses på deres flotte præstationer i Champions League.

Vi går altså ydmygt til opgaven, men har samtidig en stor lyst, til at slutte efterårssæsonen fornuftigt af. En sæson, hvor vi har fået en masse lærepenge i, hvordan livet i håndboldligaen er.
Vi ønsker at slutte godt af, og se om ikke vi kan gøre lidt mere væsen af os, end vi gjorde i pokalkampen imod NFH, hvor de overskyggede os i alle parametre af spillet.
Så vi vil komme ud med en masse gejst og vilje og håber, at der er nogle Ajax’er, som tager den korte tur til Nykøbing Falster.