17. oktober 2017

Åarhus United – Ajax København 19 – 17 (10-7)

Ajax Københavns målscorer:

Ida-Marie Moesgaard Dahl 5, Stine Nørklit Lønborg 3, Kathrine Kubicki 3, Anne Tolstrup Petersen 2, Eva Bjørk Davidsdottir 1, Nikoline Brøns 1, Simone Monsrud Pedersen 1, Cecilie Cederfeldt Johansen 1

Kampen i Aarhus bød desværre ikke på point i denne omgang. Aarhus United og Ajax København lå inden kampen side om side i bunden af tabellen. Hvor Ajax endnu ikke har sikret sig point, så havde Aarhus United taget et enkelt.

Kampen starter rigtig godt set med Ajax briller, vi står kompakt i forsvaret og får afvist Aarhus kombinationer. Vi får bragt os foran 2-0, men herfra kommer Aarhus op og efter de første 20 minutter er kampen helt lige og står 5-5. Herfra trækker Aarhus fra og kommer på 10-5, før vi igen får scoret og bragt os på 10-7 til pausen.

I 2. Halvleg kommer Aarhus stærkt fra start og bringer sig på 14 – 8, denne føring viser sig at blive for stor. På trods af god moral og nogle gode ændringer får vi bragt lidt spænding i kampen, men kommer aldrig tættere på end 18 – 16.

“Det er en kamp hvor vi står godt i forsvaret, men aldrig finde den rette balance i angrebet mellem at spille tålmodigt men samtidig bearbejde forsvaret. Igår var vi skuffet, men i dag kigger vi igen fremad og fortsætter udviklingen og jagten på point” fortæller Cheftræner Dennis Bo Jensen.

Næste kamp er nu på lørdag den 21. oktober, hvor Randers HK besøger Bavnehøj Halle klokken 14.