Damerne tabte til Viborg HK, trods fin indsats

9. oktober 2017

Damerne spillede fredag den 6. oktober hjemmekamp i Bavnehøj Arena i mod Viborg HK.

Ajax København – Viborg HK 20 – 27 (13-15)

Ajax København målscorere;

Ida-Marie Moesgaard Dahl 5, Nikoline Brøns 4, Isabella Jacobsen 4, Eva Bjørk Davidsdottir 2, Anne Tolstrup Petersen 2, Ditte Bach Andersen 2, Stine Eiberg Jørgensen 1

Dennis Bo Jensen vikarierede som cheftræner, grundet en sygdomsramt Jesper Matthiesen, og Dennis’ evaluering af kampen kan du læse her:

“Det var en kamp, hvor vi følte at vi ville bevise overfor os selv, at vi har et højere niveau end det vi har vist i de foregående kampe. Langt henad vejen lykkes vi med de ting vi gerne vil, vi får stået kompakt i vores forsvar og får samtidig spillet nogle kloge angreb. Vi går til pause bagud med 2 og her snakker vi om, at vi skal fortsætte de gode takter. I 2. halvleg formår vi langt henad vejen at producere de samme chancer, men vi får ikke puttet bolden i kassen. Og derfor ender det også med et lidt større
nederlag end nødvendigt. Men vi kan forlade kampen med skinnet på næsen, og vil arbejde stenhårdt frem imod den næste periode med mange kampe”

Vikarerende Cheftræner, Dennis Bo Jensen

Næste gang pigerne er i kamp i HTH GO Ligaen, er mandag den 16. oktober 18.30, hvor pigerne spiller ude i mod Århus United. En kamp som kan ses på TV2 Sport.