Damerne tager deres første point hjem i Viborg!

25. januar 2018

Viborg HK – Ajax København 22-22 (12-13)

Ajax København: Stine Nørklit Lønborg 3, Nikoline Brøns 3, Eva Bjørk Davidsdottir 3, Christina Wildbork 2, Cecilie Specht 2, Anne Tolstrup Petersen 2, Ida-Marie Moesgaard Dahl 2, Anna Grundtvig 2, Kathrine Kubicki 1, Ditte Bach Andersen 1, Stine Eiberg Jørgensen 1

En glad cheftræner giver her sine oplevelser fra kampen.

Vi er på tavlen

Idag fik vi vores første ligapoint, og de var på dagen ovenikøbet fuld fortjente.

Dagens kamp var en kamp, som på mange måder blev afviklet på vores præmisser. Vi havde en klar plan for vores forsvar, som blev udført til UG. Det gjorde, at Viborg måtte slide for deres mål, og vi samtidig kunne få gang i vores kontraspil.
Dagens kamp viser desuden, at vi er ved at få et bredt hold, hvor alle tager ansvar og bidrager med deres kompetencer. Det viser vores 11 forskellige målscorer meget tydeligt. Kombineret med Line Krogh, der napper 2 straffekast.
I slutfasen bliver det meget hektisk, men pigerne viser en fantastisk fightervilje. Og vi fik endelig udbytte af alt det hårde arbejde, der bliver lagt i dagligdagen.
Æren idag skal tilskrives hele holdet, alle stepper op og vi står sammen som et hold. Vi er naturligvis alle rigtig glade og stolte, og turen hjem fra Jylland virker pludselig ikke så lang.