Dameselskabet får ny direktør

14. juni 2018

Dameselskabet får ny direktør

 Ajax Københavns damer skifter ud på direktørposten. Anette Laustsen fratræder som direktør i dameselskabet og ny direktør bliver Kim Bay.
Anette trækker sig tilbage, så hun kan fordybe sig i sin rolle som formand for moderklubben, mens Kim kommer ind i organisationen med friske kræfter.
 
Det første år i ligaen har været lærerigt. Ikke blot på håndboldbanen, men ligeledes i organisationen. Derfor er det med stor glæde at Ajax København har fået Kim ind som direktør. Kim skal være med til at skabe struktur i en organisation baseret på frivillige hænder og samtidig være med til at skabe et stabilt økonomisk grundlag, der skal sikre ligahåndbold i Ajax København år efter år.
 
Kim kommer fra en stilling som økonomichef i Sund & Bælt og vi glæder os til at få gavn af Kim ledelseskompetencer og det netværk han bringer med sig.
 
Hos daværende direktør og nuværende formand er der glæde over skiftet på direktørposten:
“Målet blev nået for det første år i ligaen. Nu skal vi skridtet videre og derfor skal vi have en direktør som kan hellige sig Dameselskabet. Jeg er utrolig glad for at kunne give stafetten videre til Kim, som brænder for at gøre en forskel.”

Ny direktør Kim Bay glæder sig til de nye udfordringer og udtaler:
“Ajax Københavns talentfulde damehold havde sidste sæson en rigtig hård ilddåb i ligaen. Gennem hele sæsonen viste spillerne en stor spilleglæde, et rigtig godt sammenhold og de fightede bravt hver eneste håndboldkamp. Takket være denne indstilling kan holdet se frem til endnu en sæson i ligaen. Hermed er det sportslige udgangspunkt på plads for de kommende år. Det er et ønskescenarie, at modtage stafetten med denne gruppe af gode spillere og på et sådan tidspunkt. Jeg glæder mig rigtig meget til, at føre stafetten videre i et samarbejde med spillere og organisationen bag holdet, samt de mange interessenter der støtter op omkring ligaholdet.”
Nu kan arbejdet mod den kommende sæson for alvor starte. Med Kim som direktør, kan der nu skabes kontinuitet i organisationen, således der lægges lag på.
 
Spørgsmål kan rettes til Kim Bay på 20300223 eller kimb@ajax.flash.marketing