DB: Plejer at være en festlig fornøjelse

31. januar 2020

Det er endnu en gang tid til tophåndbold i Bavnehøj Arena! Denne gang er det NFH der kommer forbi. Meldingen lyder på at omkring 100 NFH-tilhængere tager turen forbi Vesterbro, og derfor har vi brug for al den hjælp vi kan få!

Der venter en vanvittig spændende håndbold kamp, mår vores liga damer tager i mod liga rivalerne fra NFH. Vi er ikke mange Øst hold i ligaen, og derfor er sådan et opgør mod NFH altid noget specielt. I det omvendte opgør i LånLet Arena, måtte vi lide et snævert nederlag i en kamp, hvor vi egentlig gjorde en fin figur, men manglede den sidste skarphed. Cheftræner Dennis Bo siger følgende:

“I aften får vi besøg af NFH, og det plejer at være en festlig fornøjelse, for de plejer at have mange tilskuere med” siger DB og fortsætter:

For NFH lyver tabellen en smule, de er et hold med meget mere kvalitet end den umiddelbare 9. Plads. De har været hårdt ramt af skader, men det lysner nu for dem særligt med en Johanna Westberg tilbage og nu også med Louise Svalastog. Og så er det pludselig et hold med nuværende eller forhenværende landsholdspiller på alle pladser.
Vi skal samtidig sige goddag til gamle Ajaxspillere i Amalie Wulff, Isabella Jakobsen, Natasja Clausen og Sofie Olsen”
slutter DB.

Vi er inde i en god periode, og håber vi kan byde NFH op til dans, men ved det kræver at vi præstere vores bedste.

Der er kampstart 19:30, kom og hjælp pigerne til to vigtige point!