DB: Vi glæder os til at vise os frem for hele Bavnehøj!

22. august 2019

I aften går den endelig løs! Damerne kickstarter sæsonen med opgøret i Santander Cuppens pokalturnering, når Viborg HK gæster Bavnehøj Arena. Gæsterne ser påmpapiret rigtig stærke ud, men vi tror på egne evner, og går efter overraskelsen! Læs her optakt samt cheftræner, Dennis Bo’s kommentar på opstarten.

Vi har haft en god opstart, hvor vi har skullet integrere nogle nye spillere med de gamle. Dette synes jeg vi er lykkes rigtig godt med, de nye spillere har alle budt ind hver især og de gamle har været enormt gode til at integrere de nye, siger Dennis Bo og fortsætter:

Opstarten har budt på en masse håndboldtræning, hvor vi har skullet finde hinanden og få skabt et fundament. Dette har vi her til sidst sat i spil i fem træningskampe, hvor vi har været oppe imod fire svenske hold og et rumænsk. Der har været fremgang at spore fra kamp til kamp, hvilket har været vores vigtigste fokus i træningskampene. Vi har i opstarten også haft stort fokus på at få alle spillere igennem således at vi kan indlede sæsonen med fuld trup, dette er vi lykkes med.
Pigerne har knoklet på, og vi er nået et godt stykke vej, og nu glæder vi os til at skulle vise det frem i Bavnehøj hallen.

Om aftenens kamp udtaler Dennis Bo:

I aften venter så sæsonen første tællende kamp når Viborg kommer forbi i Santander Cuppen. Et Viborg hold, som byder på to gamle Ajax-piger i Ida-Marie Dahl og Josephine Nordstrøm, hvor især Josephine skal bære ansvaret efter Rikke Poulsens afgang. Viborg har i min optik handlet rigtig klogt ind og står med en trup, som hvis de hele flasker sig for dem godt kunne byde på en top4 placering” udtaler Dennis Bo og fortsætter:

Vi er derfor underdogs i kampen, men kampe på dette tidspunkt af sæsonen plejer at leve deres eget liv, så vi vil gå ind til kampen med stort gåpåmod og håber på, vi kan sætte en kæp i hjulet på en ellers velsmurt Viborgmaskine.

Vi håber, at mange vil komme i hallen og heppe på os i sæsonens første hjemmekamp! Slutter Dennis Bo.

Der er kampstart i Bavnehøj 19:00!