De brændte chancers kamp – HIK – AJAX København 20-16 (9-7)

16. september 2015
De brændte chancers kamp – ingen tvivl om, at det må være overskriften efter det ikke lykkedes, at tage 2 point med hjem fra Maglegårdshallen tirsdag aften (15/9-2015) i udekampen mod HIK.
Det var en kamp som bestemt ikke var præget af specielt godt håndboldspil fra nogen af holdene, men der var god intensitet og masser af fysiske dueller holdene i mellem, men det var samtidig en kamp, hvor vores forsvar fungerede upåklageligt, og hvor vores målmænd gjorde en god figur.
Desværre må vi sige, at vi manglede kynisme og ro på vores afslutninger i den anden ende, hvor vores “gamle” målmand Jakob Krupsdal stod en ikke mindre end fantastisk kamp.
Angrebsspillet mangler fortsat nogen procenter i det stationære spil, men alligevel spillede vi os frem til rigtig mange såkaldte 100% chancer, som desværre oftest blev brændt, ligesom skytterne udefra ikke havde deres bedste aften, og når man kun laver 16 mål er det svært at vinde en håndboldkamp i 1. division.
Der var flere gode momenter i kampen, som vi selvfølgelig skal tage med videre, men samtidig skal vi være mere kyniske og effektive i afslutningerne fremover.
Torben Nielsen, træner
Torben Nielsen

Kampfakta:

HIK – Ajax København 20-16 (9-7)
Tirsdag den 15. september 2015
Maglegårdshallen

Målscorere for HIK: Nicolas Kristiansen 4, Simon Lindholdt 3, Frederik Fritsche 3, Casper Bilton 2, Magnus Djurhuus 2, Emil Dahl 2, Frederik Samuelsen 2, Oliver Pedersen 1, Anton Kronborg 1.

Målscorere for AJAX København: Rasmus Krogh 6, Anders Bendtsen 3, Mads Bjørn Eriksen 2, Mikkel Markussen 2, Patrick Eilert 1, Jacob Wiberg 1, Jonatan Mollerup 1.

Udvisninger: HIK 2, AJAX København 6.