Demin er ny partner i AJAX København

21. november 2015

En god nyhed kommer sjældent alene og det er derfor glædeligt, at vi igen i dag kan annoncere en ny partner i AJAX København.

Jeg indgår aftale med AJAX København, blandt andet for at støtte klubben, men også for at gøre nytte af et godt erhvervsnetværk og for at udbygge mine relationer til i forbindelse med min virksomhed. Jeg har allerede et par projekter i gang med andre partnere i AJAX København, og åbner også gerne mit netværk for partnerne. Jeg prøver AJAX København af i stedet for HB Køge for også at komme lidt uden for Køge. Jeg ser frem til at blive en del af gruppen og få lavet noget god forretning“. udtaler Michael Demin-Nystrup, ejer, Demin.

StoreKlister-Demin

Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig, AJAX København siger om aftalen: “Igen er det glædeligt at Demin er kommet ind i netværket ved at have deltaget som gæst inviteret af A-one Solutions og Per Horsted Simonsen. Det er ekstra glædeligt at vi har leveret et overbevisende produkt og Demin derfor har valgt os frem for et mere lokalt netværk. Jeg er glad for at få en god netværker ind som også ønsker at bidrage.”

Lidt om Demin:

Demin er et skiltefirma der levere høj kvalitet til aftalt tid. Vi skaber værdi ved at skabe synlighed for vores kunder. Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere så vi kan levere en total løsning for din virksomhed. Fra grafisk arbejde til den færdige facade, bildekoration eller udstilling. www.demin.dk

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102