Dennis Bo Jensen er Årets kvindetræner 2020/2021

19. juni 2021

Dennis Bo Jensen er netop nu, mellem de to kampe ved herrernes Final 4 stævne, blevet kåret som Årets kvindetræner 2020/2021!

Det er Dennis Bo’s trænerkollegaer der har stået for at afgive stemmerne i forbindelse med kåringen, og her er valget faldet på DB for det arbejde han har præsteret med vores Ligakvinder i Ajax København.

Lad os først og fremmest ønske Dennis Bo verdens største tillykke med prisen og den flotte anerkendelse, for dernæst at understrege hvor uendeligt velfortjent det er!
Det er ingen hemmelig, at hvis det stod til os i Ajax København, var der ingen tvivl om, at denne pris burde tilfalde DB – men det gør os enormt glade og stolte, at der nu officielt er en bred anerkendelse af det store arbejde Dennis har gjort hos Ligakvinderne.

Denne sæson har på mange måder været kronen på værket over en flot tid i Ajax København, hvor DB, Kuno og Ligakvinderne sikrede sig en 9. plads i Bambusa Kvindeligaen ved blandt mange andre flotte resultater, slutter af med at gå ubesejret igennem ligaens kvalifikationsspil. Sæsonens 9. plads er tilmed også den højeste placering vi har opnået i vores hidtil fire sæsoner i landets bedste række.

Selvfølgelig et det velfortjent, at det er den historisk høje placering i ligaen, der nu sikrer Dennis Bo hæderen som Årets kvindetræner 2020/2021, men for os i Ajax København er det her også en anerkendelse af mange års dedikeret og fornemt arbejde.
I 2017 gik DB fra at være ungdomstræner i Ajax København, til at skulle være assistenttræner for Kvinderne i vores første ligasæson, til meget få kampe inde i sæsonen at blive forfremmet til cheftræner.
Og siden da, har han ikke set sig tilbage!
På trods af, at vi hver eneste sæson befinder os i den laveste ende af spekteret når vi taler om økonomi på tværs af holdene i Kvindeligaen, har DB sæson efter sæson, formået at levere bedre og bedre resultater, højere slutplaceringer, og dermed har fået skabt et yderst respektindgydende hold.

I torsdag kunne vi i et kortere format sige tak for indsatsen til Dennis Bo, efter at han havde sin sidste kamp på sidelinjen i Ajax København, men at DB nu har fået prisen for Årets Kvindetræner 2020/2021, giver kun en ekstra anledning til at sende ham videre i karrieren, med denne sidste, men så absolut velfortjente hyldest.

Fra hele Ajax København skal der endnu engang lyde et kæmpe stort tillykke med prisen til Dennis Bo.
Men også et lige så stort tak for indsatsen i alle sæsonerne i Ajax København og ikke mindst alle de oplevelser du sammen med Kuno og truppen har givet os alle sammen.
Tilmed skal der også lyde et stort tak for, altid at kunne udfordre, uddanne og være en evig inspirationskilde for alle trænerne i vores ungdomsafdeling.

De er heldige at have fået dig med ombord i Lemvig-Thyborøn!
Det har været en stor fornøjelse Dennis Bo – vi kommer til at savne dig i Ajax København.
Kæmpe tillykke med prisen, anerkendelsen og må du blive fejret på behørig vis. Det er så uendeligt velfortjent.

Dennis Bo Jensen er Årets kvindetræner 2020/2021