Dobbelt op på Eiberg Jørgensen

29. maj 2020

Søstrene Eiberg tager endnu en sæson i Ajax København

Pressemeddelelse d. 29/05/2020

Sæsonen 2020/2021 kommer, endnu engang, til at byde på to spillere i truppen, der deler efternavnet Eiberg Jørgensen.
I Ajax København kan vi nemlig med stor begejstring offentliggøre, at vi har forlænget med både Maja Eiberg Jørgensen og Stine Eiberg Jørgensen.

Begge spillere er en del af den gruppe dygtige spillere der er opfostret i TIK og har begge efterfølgende forfulgt deres drøm om ligahåndbold i Ajax Københavns ungdomsafdeling. Maja og Stine har begge været en del af vores stærke setup med god sammenhæng mellem ungdomsuddannelse og elitehåndbold, hvorfor vi derfor også er ekstra stolte over og glade for, at vi også i næste sæson ser dem i den hvide Ajax trøje.

Stine Eiberg går, i en alder af kun 21år, ind til sin fjerde sæson i landets fornemmeste række. I seneste sæson, så vi for alvor hvordan den unge bagspiller blomstrede. Udover at være et defensivt omdrejningspunkt, kvitterede Stine med 53 mål og 35 assists.

For Maja Eiberg bliver kommende sæson den tredje af slagsen, hvor der står ligahåndbold på menuen. Dette på trods af, at næste sæson rent faktisk er Majas første som seniorspiller. I seneste sæson, tog den blot 19årige bagspiller, et gevaldigt skridt opad og viste sig at være en vigtig del af Ajax ligatrup. Maja sørgede for 30 assists, og 42 mål, hvoraf det ene var målet det sørgede for en 1måls sejr i Odense. 😉

Direktør for Ajax Københavns damer, Mathias Berg, fortæller her om forlængelse med søstrene Eiberg:
”Søstrene Eibergs forlængelse har været meget afgørende for os at få i hus. Både Stine og Maja løser nogle helt centrale opgaver for os både angrebs og- forsvarsmæssigt. Hvor Stine efterhånden er godt etableret på ligaholdet, er det Majas første år som senior – ikke at det var til at se i den forgange sæson, hvor Maja virkelig fik vist hvor stort et potentiale hun har. Fælles for dem begge er, at de er utroligt ærgerrige og hele tiden bliver bedre. Jeg har derfor også store forventninger til dem begge hver især, samt en stor tiltro til, at de kan være med til at løfte holdets niveau både i træning og i kamp.”

I hele Ajax København deler vi direktørens tiltro til Maja og Stine, og ser enormt meget frem til at se dem vokse yderligere!

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com

Stine Eiberg

Maja Eiberg