DS1 – Årets første tur til Jylland

3. oktober 2015

Bjerringbro FH – Ajax København

På denne dejlige men tidlige lørdag morgen har Ajax København DS truppen sat sig i bussen med kurs mod Bjerringbro og mødet med Bjerringbro FH.

Bjerringbro har skiftet en del ud på holdet siden sidste sæson, og holdet er blevet bredere. Omdrejningspunkterne er stadig Mai Britt Laursen i målet, Line Gyldenløve som dirigent i angrebet, og Helle Walentin som sætter markante aftryk i begge ender af banen

Bjerringbro har ikke fået den start, som holdet nok selv havde forventet – 1 sejr i 3 kampe er lige lidt nok, og nederlaget til Hadsten i lokalopgøret tirsdag har formentlig givet lidt ekstra panderynker.

I Bjerringbrolejren hæfter man sig ved, at man kan gå ind til kampen uden pres, når holdet ikke er kommet planmæssigt fra start. Logikken er ikke helt åbenbar, der må da være et vist pres, når man er i minus i forhold til ens egen målsætning.

Pres eller ej – i Ajax truppen er vi 100 % klar over, at Bjerringbro vil forsøge at sætte os under maximalt tryk fra start, og en af nøglerne til kampen bliver vores resistens overfor dette tryk.

Ajax holdet er kommet godt fra start med 3 sejre, og selv om spillet ikke har været helt i top hele tiden, er vi kommet langt med aftaler og koncepter, og vi hænger også godt sammen som hold i almindelighed.

Vi glæder os til årets første besøg i Jylland. Vi har altid spillet nogle lige og seværdige kampe mod Bjerringbro, og dagens kamp bliver sandsynligvis skåret over den samme skabelon.

John "Speedy" Larsen

John ”Speedy” Larsen siger følgende om dagens udfordring: ”Det bliver en spændende kamp mod et godt hold. Vi skal ud og bygge videre på den god sæsonstart og tage endnu flere af de ting, vi udvikler i træningslokalet med ud til kampen. Vi vil gerne vise, at der kommer noget spændende ud af vores træninger, som ofte foregår på et ganske højt niveau.”

Der er kampstart kl. 1400 i Bjerringbro Idrætscenter, og alle med Ajax hjerte/sympati skal være velkomne til at komme og give pigerne en hånd med. Vi ses.