DS1: Ajax København besøger TMS Ringsted

24. oktober 2015

Så er det lørdag igen. Lørdag er jo synonym med kampdag, og i dag skal Ajax København på besøg hos TMS Ringsted nede på Midtsjælland.

Vores kampe mod TMS har gennem de sidste sæsoner været relativt lige, men det er i hvert fald de sidste par sæsoner endt lykkeligt med en Ajax sejr, når vi har mødt de grønne. Det er selvsagt også plottet i vores gameplan for dagens opgave, at vi kan tage en sejr med hjem til Hovedstaden.

TMS har startet sæsonen fint med 3 sejre og 2 nederlag. Sidste weekend fik holdet en 1 måls sejr hentet med hjem fra Rødovre med en scoring i stort set sidste øjeblik efter en kamp, som kunne være gået begge veje.

TMS holdets profiler er den hjemvendte PM Louise Olsen, sidste sæsons topscorer Lea Laursen er ved at være klar igen, Caroline Rasmussen skyder hårdt på HB, og så er der et par ”gamle” Ajax piger i Camilla Ryrsø og Amanda Dahl, som har flyttet håndboldkarrieren lidt udenfor byen.

I Ajax lejren glæder vi os til kampen. Det er jo gået helt fornuftigt (lyder vist lidt jysk) indtil nu med max. point efter 5 kampe. Spillet har i perioder været godt, mens det i andre perioder – fx sidste uges kamp mod Hadsten SK – måske ikke har været helt så flydende som vi gerne havde set det. Det endte med en sejr på 23-19, og de to point er vi rigtig glade for.

Vi har brugt ugen godt – både på det individuelle, på kollektivet generelt, og så har vi da også arbejdet med de ting, som vi har en forventning om, at TMS har tænkt sig at gøre brug af i dagens kamp.

John.Aage.Johansen

Sportschef John Johansen siger: ”Vi glæder os til at besøge TMS Ringsted her i eftermiddag. TMS har gjort det godt i den første del af sæsonen, og der er ingen tvivl om, at vi kommer op mod et hold, som hellere end gerne vil tæve Ajax. TMS har flere muligheder, så det bliver spændende at se, hvad de går ind med. Ajax har heldigvis også indtil flere måde at gribe tingene an på, og får vi kampen afviklet på vores præmisser, er der gode chancer for, at der skal gøres plads til 2 point på turen hjem.”

Vi ses i Ringsted Hallerne – Kampstart kl 14.00.