DS1: Ajax København har ny højre fløj klar til truppen

10. august 2017

Der gik ikke mange dage før Ajax København havde den nye højre fløj klar til den kommende sæson i håndboldligaen. Det bliver Ditte Bach, der skal danne par med Anne Tolstrup på HF. Ditte er årgang 96 og kommer fra Odense, hvor hun har spillet i HC Odense som 1. års senior og i DHG i sidste sæson.

Ditte passer godt ind i Ajax’ trup, træner Jesper Mathiesen udtaler, ”Ditte bidrager altid med 100% indsats til træning og kamp, samtidig med at hun har stort fokus på udvikling af sit potentiale”. Ditte har søgt studieplads i København og kan derved kombinere sit jurastudie og elitehåndbold på øverste niveau.

Ditte ser Ajax som et naturligt skridt opad. ”Jeg vil hele tiden udfordres og styrke min udvikling, derfor passer det perfekt at indgå i Ajax håndboldprojekt. Det er en klub der viser at spillere løfter deres niveau”.

Ajax København har fokus på spillere, som kan udvikle sit potentiale og i det setup passer Ditte perfekt. Truppen er en samling af erfaring, som kan lære fra sig, og talent med udviklingspotentiale, perfekt til at imødegå en svær sæson, som samtidig er afsæt til målet om flere sæsoner i den bedste række.

Spørgsmål til sportschef Mathias Berg på 21611249.