DS1: Anna Grundtvig til Ajax København

15. juni 2017

PRESSEMEDDELELSE

Når man skal være fløj i Ajax København, så er nøglekompetencerne kompromisløshed i forsvaret, speed, og sikre- og varierede afslutninger. Vi har gennem flere sæsoner været godt kørende med fløjspillere, som alle besidder disse kompetencer, og nu har vi fået en mere – nemlig Anna Grundtvig, som spiller i den hvide Ajax København trøje i den kommende sæson.

Anna har fået sin håndboldopdragelse i FIF, men hun har spillet hele sin seniorkarriere lidt ude på Sjælland i Roskilde Håndbold. Her har Anna de sidste 3 sæsoner har været en markant profil på venstre fløj, som har lavet rigtig mange mål både i stationært angreb, i 2. bølge og på kontra.

Når vi også får en spiller, som går forrest til træning og som altid er i godt humør, så er der ingen tvivl om, at vi har fået en venstre fløj af høj – læs: liga – klasse.

Anna 004.2

Anna siger selv: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Ajax truppen. Efter nogle rigtig gode år i Roskilde, har jeg fået muligheden for at spille håndbold på øverste hylde i Primo Tours ligaen – noget jeg altid har ønsket mig. Der bliver fuld knald på, og det bliver sindssygt spændende.”

Jesper Mathiasen

Jesper Matthiesen – træner i Ajax København – siger om Anna: ”Anna er en super god spiller, som vi er meget glade for at gøre til en del af Ajax truppen. Anna kan det meste af det, som forventes af en fløj på liga niveau, og hun kommer til at give et stort positivt bidrag til truppen både defensivt og offensivt.

Evt. spørgsmål til denne pressemeddelelse bedes stillet til Mathias Berg på 2161 1249.