DS1: Anne Tolstrup til Ajax København

26. juni 2017

PRESSEMEDDELELSE

Noget af det bedste ved Ajax København er den geografiske placering midt i storbyen. Det er noget særligt at være den største klub i den største by, og når der kommer håndboldspillere fra provinsen til København, er der mange, der søger mod Ajax København. Klubben ligger jo godt i byen, og så bliver der også spillet håndbold på absolut eliteniveau i Bavnehøj Arena.

Med tilgangen af Anne Tolstrup fra SK Aarhus er det sket igen, og vi er rigtig, rigtig glade for, at Anne valgte at komme til Ajax København. Hun er en fantastisk god håndboldspiller, som utvivlsomt vil gøre det fremragende i den hvide Ajax trøje. Anne er også bare en super sød pige, som helt sikkert vil falde til på holdet med det samme, og så vil hun med sin tilstedeværelse sikre, at der er status quo på ”den jyske delmængde”, som også er med til at gøre Ajax til den klub, vi er.

Anne har fået sin håndboldopdragelse i Aarhus, og hun har de sidste sæsoner været en del af ligaholdet i SK Aarhus, hvor hun sidste sæson fik godt med spilletid på højrefløjen. Det der med ligaerfaringen er jo ikke det, der er mest af på Ajax holdet, så også her er vi glade for, at Anne har valgt at spille i Ajax København.

Anne siger selv om skiftet til Ajax: ”Der var rigtig mange ting, som gjorde at jeg gerne ville til København, og en af dem var muligheden for at kunne spille ligahåndbold i Ajax. Jeg kommer til at spille på et hold, som er vant til at spille med fuld fart ud over stepperne, og jeg er sikker på, at jeg i Ajax og i København vil få mange gode oplevelser og udvikle mig på alle parametre.”

Anne.Tolstrup.Jesper.M.1

Jesper Matthiesen – Ajax København træner – har følgende kommentar om Anne: ”Anne er en dejlig tilføjelse til Ajax holdet. Vi har fået en højre fløj, som både defensivt og offensivt har vist, at hun kan være med på øverste liga niveau, og jeg er sikker på, at Anne vil bidrage meget til at vi kommer godt igennem de mange svære udfordringer, der venter os efter sommerferien.”

Evt. spørgsmål til denne pressemeddelelse til Christian Lønborg på +45 6040 0540.