DS1 cruisede fra TMS Ringsted

27. marts 2017

TMS Ringsted – Ajax København 20-26 (9-11)

Selv om det var godt vejr lørdag, er det trods alt stadig marts måned, men kampen lørdag mellem TMS Ringsted og Ajax Købehavn i kvindernes 1. division var nok lidt en sommerkamp – i hvert fald for de mere hardcore kynikere i blandt os. Ingen af holdene havde rigtig noget at spille for, så måske var det – i hvert fald periodevist – lidt rigtigt alligevel.

Kampen startede med klar Ajax dominans, hvor TMS Ringsteds lette kavalleri havde det svært mod Ajax solide forsvarsmur. 9-3 efter et lille kvarter var solidt, uden det var mere fysisk markant end nødvendigt, og en midtsjællandsk bladsmørers dumsmarte udsagn om, at TMS pigerne blev slået i gulvet, når de nærmede sig Ajax forsvaret er noget sludder, som ikke hører nogen steder hjemme.

Efter et kvarter blev tempoet sat gevaldigt ned, og TMS fik arbejdet sig tilbage i kampen, og ved pausen var vi nået til 9-11. Efter pausen fortsatte det sådan lidt på det jævne til 14-16 efter 40 min. 100% fokus ca. i 10 min. lavede den om til 14-22, og så var det bal ligesom forbi, og den blev cruiset hjem med +6 til Ajax til slut.

På TMS holdet spillede Amanda Dahl en fin kamp, ligesom der var andre godkendte præstationer.

På Ajax holdet fik vi vist, at der er forskel i de 20-25 minutter, hvor fokus var tæt på de 100%. Her var der solidt arbejde – i andre perioder var det lidt for loose og der var plads til mere fokus, men sådan er det. Der var flere fornuftige præstationer bredt over holdet, men især Sascha Juul (The Fast and the Furious) viste stor sikkerhed i afslutningerne.

Nu glæder vi os til på lørdag, hvor der er dobbelt op i Bavne. HS spiller først mod Skive kl. 14.00, og vi spiller mod Roskilde Håndbold efterfølgende. Mer herom efterfølgende.