DS1: Det si’r sig selv …

9. januar 2017

Bjerringbro fH – Ajax København 16-34 (10-16)

Det si’r sig selv, at man næppe kan få en bedre start på 2017 end en 18 måls sejr i Bjerringbro.

Første del af 1. halvleg var lige til 5-5, så kom første Ajax ryk, og 5-5 blev til 12-5 til Ajax. Tid til en puster, og BfH fik sneget sig op på 10-13, før Ajax lukkede halvlegen med 3 hurtige – 16-10 ved pausen. 2. halvleg startede lige, med efter 5 minutter satte Ajax den et gear op og afstanden var +9 efter 10 min. En smule stilstand mere, men så fik den et gear mere, og +9 blev til + 18 efter en meget dedikeret indsats, hvor BfH blev holdt fra at score de sidste 10-12 minutter. Slutresultat 34-16 til Ajax.

Det si’r sig selv, at der var glæde i Ajax lejren over den store sejr, men der var også en del undren over, at BfH blev ved med at spille 7 mod 6, når det blev straffet så konsekvent. 13 Ajax kasser mod tomt mål + skud til både træværk og bagnet fremstår meget markant. Det kan godt være, at BfH bænken så det som træning i den sidste del af kampen, men der er nok delte meninger om den træningsmæssige værdi i at få så mange slag over næsen.

AJAX_1_Sarah Norklit_1.bearb

Det si’r sig selv, at det var god stil, at BfH efter kampen kårede kampens spiller på begge mandskaber. BfHs bedste var Katrine Pedersen på venstre fløj, som spillede en ganske fin kamp, mens Sarah Nørklit fik buketten som dagens Ajax spiller – et fint valg, Sarah havde mange gode redninger og så scorede hun også 3 mål.

AJAX_14_Isabella Jacobsen_3.bearb

Efter kampen blev Isabella Jacobsen kåret internt som kampens Ajax spiller efter en fin forsvarsindsats og 2 kongekasser til slut. Ida-Marie Dahl spillede en flot kamp på stregen, men det si’r sig selv, at der var generelt fine præstationer hele vejen rundt.

AJAX_3_Ida Marie Dahl_2.bearb.2

Nu venter nik en spændende uge, som topper fredag aften, hvor vi får besøg af vores favorit lokalrivaler fra Lyngby HK. Det kan godt være, at Lyngby hænger lidt i tabellen, men det gør ingen forskel, når vi starter. Så bliver der krig i begge ender af banen. Det si’r sig selv, at vi glæder os.