DS1 drager mod Nord

13. november 2016

OPTAKT EH Aalborg – Ajax København

Så går det endnu engang nordpå – på langfart mod den anden ende af Jylland og Aalborg, hvor EH Aalborg har inviteret til håndbold kl. 15.00 i Nørre Sundby Idrætscenter.

Dagens kamp er en af sæsonens spændende udfordringer. Vi skal op mod et hold, som på papiret og før sæsonen var blandt favoritterne til en topplacering, i hvert fald hos os andre – og ja, vi har noteret os EH Aalborgs udmeldinger om en forventet placering i midten af rækken – meget beskedent.

Man kan så spørge sig selv, hvorfor det  så ikke er gået helt som præsten prædikede og som de gode mennesker i Aalborg nok inderst inde forventede, nemlig at holdet var med i toppen. Man har tabt et par kampe meget snævert, og man har tabt mod hold, hvor man nok havde forventet at vinde, og sidste rundes 4 måls nederlag stod helt sikkert ikke i manuskriptet for EH Aalborgs sæson.

På Aalborg holdet handler det en del om Kristina Bille, som er kommet til fra Vendsyssel før sæsonstart, men der er gode navne på alle pladser, Laura Nørgaard på stregen, Maria Olsen på venstre fløj osv – man kan selv fortsætte opremsningen.

Vi i Ajax forventer, at EH Aalborg kommer ud og giver den mere end fuld gas fra start, for nu skal der point på kontoen. Vi vil forsøgt blive sat under pres, så vi skal være klar både spille- og tankemæssigt, så vi kan stå imod trykket. Uagtet hvad så tror vi på det – vi har været under pres før og efterfølgende kommet godt ud på den anden side – og der er jo det der med, at tryk avler modtryk, så vi skal også få sat EH Aalborg under pres.

Man skal vel ikke længere tilbage end sidste weekend, hvor Ajax havde besøg af Sønderjyske. Begge hold satte hinanden under pres fra start, men vi fik styr på sagerne og kørte en sikker sejr på 20-16 i hus. Vi slap aldrig rigtig trykket på Sønderjyske, og derfor var der ikke tvivl om sejren allerede fra midt i 2. halvleg.

Er du i Aalborg eller omegn, så vil vi værdsætte al den opbakning, vi kan få – kom endelig forbi og giv en hånd med. Det bliver helt sikkert både intenst og spændende.