DS1: En kvart og En halv og En kvart giver +7 til Ajax København

24. januar 2016

Ajax København – Bjerringbro FH 33-26 (16-12)

Lørdag eftermiddag var der gang i den i Bavne. Ajax København tog imod Bjerringbro FH i kvindernes 1. division, og efter en rigtig fin håndboldkamp vandt Ajax med 33-26 efter 16-12 ved pausen efter et meget omskifteligt kampforløb.

De første 15 minutter tilhørte Bjerringbro, som kom ud til kampen i noget nær overgear, og midtvejs i 1. halvleg var Ajax på -4 i noget (en kvart), som godt kan betegnes som Bjerringbro mod Stine Frandsen, som scorede 5 af de første 7 Ajax kasser, men generelt kørte det ikke specielt godt for Ajax holdet.

Så vendte det hele 180 grader, og med 8 kasser i træk blev tingene bragt tilbage i den ønskede orden. 16-12 ved pausen, og på de første 15 minutter af 2. halvleg trak Ajax for alvor fra, og den midterste halvdel af kampen endte med +16 til Ajax. Det så ikke bare fint ud, det var ganske enkelt super godt.

I den sidste kvarte skiftede kampen igen karakter. Der blev testet og fordelt ressourcer hos Ajax, og hos Bjerringbro kom nogle helt unge damer på banen, og de gav den gas, og så vandt Bjerringbro den sidste kvarte med +5, lidt i overkanten men sådan kan det gå, og det hele endte med +7 til Ajax efter en rigtig underholdende kamp.

På Bjerringbro holdet spillede Katrine Handberg Pedersen og Pernille Laur fint, ligesom Sofie Lauge, Camilla Sommer og Mathilde Brixen gik friskt og uimponeret til sagen, da de fik chancen i den sidste del af kampen.

18.Stine.FrandsenSofie Flader

Ajax spillede overordnet set en ganske fin kamp, særligt den midterste del af kampen var rigtig god. Rigtig mange kasser fra bagkæden er mere end godkendt. Sofie Flader spiller igen en meget flot kamp, Stine Frandsen spiller også super godt og effektivt, og debutanten Simone Spur brugte lige lidt tid på at finde sig til rette, men så tog en vis herre ved hende, og Spur scorede og scorede, ligesom hun fik lukket fint af forsvarsmæssigt, og Spur blev valgt til kampens spiller. Flot debut, Spur.

IMG_2468

Nu venter en hæsblæsende uge: Pokalkamp tirsdag mod Hvidovre fra 2. division og torsdag skal vi til Roskilde, hvor de lokale heltinder venter. Roskilde er fint kørende, så det bliver spændende og intenst, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Ajax pigerne skal have max. opbakning.