DS1 er klar til det store slag i Roskildehallen

10. december 2016

OPTAKT

Roskilde Håndbold – Ajax København

Kampene mellem Ajax København og Roskilde Håndbold har altid været specielle. Selv om der ikke er tale om et lokalopgør i klassisk forstand – der er jo alligevel et stykke til Roskilde – så har vi altid spillet nogle ekstremt spændende og intense kampe mod hinanden, og det hører klart til sjældenhederne, hvis kampen er afgjort 5 min. før tid.

Når man så lige tillægger det aspekt, at det er nummer 1 og nummer 2, der mødes, så er der næsten statsgaranti (hvis en sådan er noget værd nu om dage) for drama. Der vil ikke blive givet en milimeter væk fra nogen side, med mindre man virkelig er nødt til det, der er ingen, der trækker sig, og hvert et mål vil blive fejret som en lille sejr. Om det bliver kønt, det er nok tvivlsomt, men det bliver helt sikkert intenst.

Roskilde Håndbold har haft en glimrende sæson, hvor meget er lykkedes, og holdet er kommet sejrrigt ud af de fleste kampe. Holdet er kendetegnet med en stor bredde og minimum en klassespiller på hver plads, men backs Olivia Black og Kamilla Haagensen har været godt skydende, ligesom den ”gamle” ræv Sidsel Terkelsen har det med at spille godt mod Ajax.

Det ser jo også ganske fornuftigt ud set med Vesterbro perspektiv. Ajax har spillet flere gode kampe, som langt hen af vejen har været kendetegnet fokus, dedikation og god håndbold. Der er selvsagt nogen ting, som er gået bedre end andre, men når man er med i toppen, må der være noget, som bliver gjort rigtigt.

Dagens kamp vil utvivlsomt kræve, at meget skal lykkes, hvis vi skal have de 2 point med hjem til København. Vi ved, at vi skal stå super godt i forsvaret, vi skal have gang i kontramaskinen, og vi skal spille godt angrebsspil, og gør vi det, så er vi et langt stykke hen af vejen mod målet.

Vi er klar. Det er Roskilde også, så det kan kun blive et brag af en kamp.

Det er kl. 14.30 i Roskilde Hallerne, og du får ikke bedre anledning til at vove dig ud af byen. Jo flere jo bedre.