DS1 får besøg af “den gule fare” fra Horsens HK

22. oktober 2016

I gamle dage – dvs. da Ruder konge var knægt – gik Horsens fodboldhold under betegnelsen ”den gule fare” blandt naboer og lokalrivaler. I dag er det stadig sådan, at gul er symbol på elite i byen – både byens fodboldhold, byens baskethold og byens håndboldhold spiller i gult, så det er en flok gulklædte piger, som i eftermiddag kl. 15.00 møder Ajax København i Bavnehøj Arena.

Horsens er tilbage i 1. division efter at have været nede at vende i 2. division sidste sæson, og man har til den nye sæson været ude at hente spillere fra nær og fjern – Sverige, Norge, Balkan og Jylland – ja der er endda et par københavnere i truppen, men de var allerede i Jylland, før de kom til Horsens.

Kampen kunne have været et gensyn med Regitze Madsen, som spillede en sæson i Ajax forrige sæson, men Regitze er desværre ude med en skade, så det vil være overraskende, hvis hun kommer på banen i dag.

Horsens er trods den spillemæssige opgradering ikke kommet helt så godt fra start, som man havde forventet – 1 sejr i 4 kampe kunne have været bedre. Vi skal derfor forvente, at vi kommer til at møde et Horsens hold, som vil give fuld gas for at få manifesteret sig på pointtavlen – fair nok, det er jo det, det hele handler om.

Ajax holdet er kommet fornuftigt fra start med 7 point i de første 4 kampe, hvor sidste kamp resulterede i en markant sejr i Aalborg mod Aalborg HK efter en kamp, hvor der var flere gode ting at tage med.

Vi har haft en god træningsuge, så vi føler os klar og parat til dagens opgave. Det bliver helt sikkert en udfordring at holde Horsens holdet fra fadet med de to point, men lykkes vores gameplan, er der gode muligheder for en sejr, og at de to point bliver på Vesterbro.

Kampstart er som sagt kl. 15.00, og der er gratis adgang. Vi ses.