DS1 får gæster fra Jylland i eftermiddag

17. december 2016

OPTAKT

Ajax København – Hadsten SK

Der er dobbelt op i Bavne i eftermiddag – der er både Ajax DS1 og HS1 kampe på plakaten. Ajax DS1 tager kl. 14.00 imod Hadsten SK, en årligt tilbagevendende begivenhed, da vore gæster ligesom os selv har været en del af 1. division kvinder i efterhånden mange år.

Hadsten holdet er en lidt mærkværdig størrelse i den forstand, at holdet kan spille kampe, hvor man spiller sindssygt effektivt håndbold og vinder mod hold, som på forhånd var favoritter, mens man andre gange taber, hvor det måske ikke var helt nødvendigt og helt forudsigeligt. Generelt har det dog set ganske fint ud henover efteråret 2016, så holdet er med i den øverste halvdel.

Holdet har her på falderebet af 2016 fået sit omdrejningspunkt Malene Mogensen tilbage fra studietur, hvilket bestemt ikke har gjort det dårligere, ligesom en spiller som Josephine Orby har været godt skydende gennem hele efteråret.

Hadstens sidste bedrift var en uafgjort sidste weekend hjemme mod Bjerringbro. Kampene mod netop Bjerringbro er lokalopgør, som lever helt sit eget liv, og disse kampe er vist ganske uforudsigelige.

På Ajax holdet er vi selvsagt fornuftigt tilfredse med sæsonen her så langt. Der har været opture og nedture heldigvis flest af de første, og sidste lørdag oplevede vi begge fænomener i samme kamp i Roskilde, hvor vi spiller en skidt 1. halvleg, for derefter at vende det hele på hovedet efter pausen. 5-11 efter 30 min. blev til 23-19 efter 60 minutter – rigtig fint.

Ugen har set fin ud, vi er klar, og vi glæder os til at komme ud at spille. Vore gæster er altid klar, når de møder Ajax, så det bliver helt sikkert en spændende og seværdig kamp.

Husk at vi starter allerede kl. 14.00, og efter DS1 kampen tager HS1 mod Nordsjælland Håndbold. 2 kampe på højt niveau i Bavne lige efter hinanden – det bliver sgu ikke meget bedre. Vi ses.