DS1 får gæster fra nord

19. november 2016

OPTAKT Ajax København – Vendsyssel Håndbold

I år har kvindernes 1. division blandt andet været kendetegnet ved, at der er hele 3 hold fra den nordlige del af Jylland med i rækken – de 2 Aalborg hold og så Vendsyssel Håndbold, som Ajax København får besøg af i Bavne i eftermiddag kl. 15.00.

Vendsyssel Håndbold er det hold fra nord, som har været længst i rækken, og gennem årene har vi spillet nogle drabelige kampe med Vendelboerne. Det har været 2 hold, som ville ud over stepperne, og som stod godt til hinanden, men Vendsyssel har til denne sæson skiftet kraftigt ud på holdet, så det er et (næsten) helt nyt Vendsyssel hold, som vi skal spille mod.

Dagens kamp mod Vendsyssel kunne have været et gensyn med den ”gamle” Ajax spiller Cathrine Sylvestersen, som er blevet lokket langt mod nord, men det forlyder desværre, at Cathrine er skadet, så vi kan derfor fokusere på det øvrige Vendsyssel hold, hvor tyngden ligger i bagkæden med Ilda Kepic og Julie Jensen som dem med de fleste billetter.

DS1 2014-2015 (14)

Vendsyssel kommer til hovedstaden med en sejr på hjemmebane i sidste kamp som god ballast efter en lidt svær sæsonstart, så det er et hold i fremgang, som kommer til Bavne i eftermiddag.

På Ajax holdet går det ganske fornuftigt i øjeblikket, og vi er glade for alle de point, som vi har fået spillet os til. Alle point er selvsagt lige meget værd, men vi var lidt stolte af, at vi kom fra Nørre Sundby sidste weekend med en sejr på 10 mål. Det var en del flere, end vi havde forventet på forhånd.

Vi har haft en god uge op til dagens kamp, og der er i skrivende stund en forventning om, at de småskavanker, som har plaget et par af spillerne i ugens løb er væk, så vi går ind til at kampen med fortrøstning og en forventning om, at vi får de 2 point, hvis vi holder vores gameplan og spiller, som vi kan.

Der er gratis adgang i Bavne i eftermiddag, så kig forbi og giv en hånd med.