DS1 fik 1 point i sæsonåbner mod Bjerringbro fH

18. september 2016

Ajax København – Bjerringbro fH 19-19 (6-10)

Så er vi i gang. Den første kamp er overstået, og vi sidder her og ved ikke helt, hvad vi skal mene.

Før kampen var der kun en mulighed nemlig 2 point, her efter kampen sidder man og er glad for, at vi fik et enkelt point, også selv om vi havde muligheden for at få begge, men hvor vi oprigtig skal være glade for, at vi ikke fik en lang næse og ingen point, men kun en kort en af slagsen.

Selv kampforløbet kan i den korte version beskrives ved, at vi var bagud fra start, nede med 4 (6-10) ved pausen, men der kommer mere styr på det i 2. halvleg, og vi nåede 16-16 ca. midtvejs. Så gik det igen baglæns, og vi kom ned med 16-19. Timeout og der blev lukket af og fokuseret i angrebet, og vi var pludselig på 19-19. Vi havde chancen til 20-19, men det havde Bjerringbro på den anden side også, så det var nok ikke helt skævt med et point til hver.

Når man skal evaluere kampen, kan vi være tilfredse med forsvarsspillet, det er klart godkendt at holde et fint hold som Bjerringbro nede på 19 kasser, men det er bare ikke godt nok kun at lave 19 mål selv – det kan vi gøre meget bedre. Vi ved godt, hvor filmen knækkede, så vi ved, hvor vi vil, kan og skal komme op på vores normale niveau – og der er vi forhåbentlig allerede til næste kamp.

På Bjerringbro holdet stod Sofie Lauge klart i billedet, Kamilla Høgh på stregen gjorde en rigtig god figur, ligesom Jannie Havlykke har gjort Bjerringbro bedre.

Der var generelt gode forsvarspræstationer på Ajax holdet, alle sloges for sagen, og der var fint lukket af på bagperronen. Stine Eiberg og Stine Nørklit – de 2 yngste – gjorde det igen rigtig fint. Mie Vinter blev kåret til kampens spiller – 4 mål på 4 afslutninger og en super forsvarspræstation. Mie Vinter er 100 % tilbage og i superform efter sin alt for lange skadespause sidste sæson. Fedt at se.

Nu venter en spændende uge med træning, fotoshoot og lidt weekendfri. Vi spiller nemlig først i Lyngby mandag d. 26. september. Mere herom snarest.