DS1 fik et hak i tuden

22. november 2016

Ajax København – Vendsyssel Håndbold 24-28 (10-13)

 

Lørdag eftermiddag blev et antiklimaks af det store for Ajax Københavns DS1 hold.

Ajax tabte 28-24 til Vendsyssel Håndbold – et nederlag som kun var velfortjent, Vendsyssel spillede bedre end Ajax, og det er jo sådan det fleste gange, at det hold, der spiller bedst, også vinder – ikke altid men lørdag var der ikke så meget at diskutere.

Ajax startede med at komme foran men fra 4-4 gik det baglæns, og selv om vi sloges bravt for at vende det, kom vi aldrig tættere på end -2, og det endte som sagt 28-24 til Vendsyssel.

Vendsyssel holdet kæmpede det bedste, de havde lært over hele linien, og med de to frontfigurer Ilda Kepic på VB og Kaja Kamp på stregen (20 mål tilsammen) i spidsen for holdet, hentede man sejren. Guderne skal vide, at de små marginaler ikke var på Ajax siden i lørdags, men held og marginaler kan opsøges, og det gjorde Vendsyssel.

På Ajax holdet var det til at overse, hvad der var at råbe hurra for, men vi er nødt til at se lørdagens kamp som et wake-up call, en lærestreg eller hvad man nu kalder sådan et hak i tuden. Kan det bruges fornuftigt og fremadrettet, må vi glæde os over det.

AJAX_18_Stine Frandsen_3.bearbAJAX_24_Sofie Olsen_2bearb

Højresiden med Cecilie Specht, Sofie Olsen og kampens spiller Stine Frandsen gjorde det altovervejende fornuftigt angrebsmæssigt, ligesom Ida-Marie Dahl skal have credit for sin usvigelige sikkerhed på straffekast.

AJAX_8_Cecilie Specht_1.bearbAJAX_3_Ida Marie Dahl_2.bearb2

Nu venter der en lang optakt til vores kamp på lørdag 8 dage mod TMS Ringsted i Bavne. Vi har heldigvis weekendfri, så der er god tid til at blive småskader kvit, få arbejdet videre med de små ting og få rettet fokus ind mod de fremtidige opgaver, der venter.

Vi ses lørdag d. 3. december kl. 15.00 i Bavne.