DS1 fik flot sejr på Fyn

24. januar 2017

DHG – Ajax København 25-32 (11-16)

Søndagen var både grå og trist vejrmæssigt, og det, der foregik i Albertville, gjorde bestemt ikke dagen bedre. Vi var dog heldigvis en flok Købehavnere, som havde overskud til det meste – vores mission i Dalumhallen, kamp mod DHG, var lykkedes over forventning med en sejr på 32-25 efter 16-11 ved pausen.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo fra begge hold, og der blev, givet, taget og scoret i begge ender, så den hed 10-10 efter 20 min. Så fik vi finjusteret forsvaret, og 10-10 blev til 16-11 ved pausen.

Efter pausen fortsatte det ud over den fynske steppe med 180 km/t, og vi var nået til 26-16 efter 42 min, og det så bare super godt ud. 6 min. senere havde vi gennemlevet en mental styrtblødning som gav 6 DHG kasser, 2 Ajax time-outs og en rigtig masse ”Hva f…… har vi gang i????”. Vi fik rystet hovederne og reetableret fokus, og 26-22 blev til 30-22 på 4 minutter. Herfra blev den kørt hjem på cruise-control, og tavlen viste 32-25 til slut.

Det endte altså med en dejlig og meget vigtig sejr i en hal, hvor flere af vores ”kollegaer” har fået (store) slag over næsen. Især i de første 20 minutter viste DHG, at de har et rigtig godt hold med stort potentiale, så der er helt klart gang i noget spændende i Dalumhallen. Bedste DHG spiller var Maria Borg på stregen med 6 kasser og en konstant fight i forsvaret, men også Sofie Lundsgaard viste fint potentiale.

AJAX_5_Stine Eiberg Jorgensen_3bearbAJAX_8_Cecilie Specht_1.bearb

Ajax holdet spillede som sagt super godt de første 40 minutter, ligesom der blev sluttet godt af. Stine Eiberg spillede en rigtig god kamp – så ung og så kold, det er imponerende – ligesom Cecilie Specht lavede nogle meget flotte mål. Stine Frandsen spilllede sig til kampens spiller titlen efter en overbevisende præstation, men der var plusser hele vejen rundt, og alle kom fra Dalum med hovedet højt løftet. Godt arbejde, piger.

AJAX_18_Stine Frandsen_3.bearb

Nu venter endnu en spændende uge med mulighed for at lægge lidt på fysisk, boldmæssigt og mentalt, og vi glæder os allerede til lørdag eftermiddag kl. 16.00, hvor Aalborg HK kommer på besøg i Bavne. Der er dobbeltarrangement, så kom tidligt. HS1 spiller kl. 14.00 mod Lemvig-Thyborøn. Vi ses.