DS1: Fredagssejr i Fredericia

31. oktober 2015

Fredericia HK – Ajax København 20-26 (9-11)

Der er ikke noget ”bedre” end, når fredag eftermiddag på vej til Fredericia bliver til fredag aften på vej til Fredericia – 4 timer er rigtig lang tid at bruge på en relativ kort tur, men alt hvad der kunne gå galt trafikmæssigt gik galt, og noget af det også to gange.

Det er alt sammen lige meget – vi kom frem, og vi var klar til kamp til tiden. Delmål nr. 1 en god start blev overholdt – vi førte 6-2 efter 11 min. Så lukkede vi Fredericia ind i kampen igen – 7-7 efter 19 min. Så blev skruen strammet, og vi gik til pause med +2.

2. halvleg fortsatte i samme spor – ret lige og efter 9 min. var vi nået til 14-14, uden det var rigtig imponerende. Hertil og ikke længere og ti min. senere var vi kommet på 22-16, og så var den ligesom lukket. 4 min. før tid stod der + 3 på tavlen efter lidt rod og lidt udvisninger, men festen sluttede med 3 kasser at gå hjem på: 26-20 til Ajax.

På Fredericia holdet var det især bagkæden, der gjorde sig positivt bemærket. Trine Knudsen, Laura Ryholl og Stine Lunderskov er gode spillere, som skal holdes i kort snor – men der er flere gode spillere på holdet, og der er helt sikkert flere point i vente.

AJAX_65A6217Sofie FladerSofie Olsen

På Ajax holdet spillede Pernille Kristensen en rigtig god kamp i målet. Sofie Flader gør som altid en positiv forskel, ligesom Sofie Olsen er kold, når det gælder. Cecilie Woller bliver fortjent kåret til kampens spiller. Woller bliver bedre og bedre fremad banen, og i forvaret er der bare lukket af. Stærkt arbejde.

Stine-Nørklit-U18-Pige[1]

Det bedste ved fredagens kamp var, at vi kunne give debut til Stine Nørklit Lønborg, og som altid med de helt unge Ajax spillere, så tog Stine chancen, da muligheden var der. Det var især imponerende at se, at Stine var i stand til at ryste en lidt uheldig start af sig og efterfølgende spille håndbold på højt niveau. Det er bare super imponerende!!!

John ”Speedy” Larsen havde følgende kommentar til kampen. ”Det er altid godt at få en sejr med hjem fra Jylland – især når optakten til kampen var så kaotisk som i dag. Vi spiller ikke nogen superkamp, men vi får en sikker sejr med hjem – vi får næsten alle i spil, og der er flere gode præstationer.”

Nu venter en spændende uge, som topper næste lørdag kl. 15.00, hvor vi tager imod Skanderborg Håndbold i, hvad der kun kan betegnes som et topbrag. Mere herom senere på ugen.