DS1 har sæsonens sidste fest i Bavne

1. april 2017

Ajax København – Roskilde Håndbold

Så er det ved at lakke mod enden. Sæsonens sidste kamp i Bavne – det må, skal og vil blive en fest. Ajax København byder velkommen til Roskilde Håndbold kl. 16.15 til topopgør i 1. div, som også fungerer som del 2 af dagens dobbelt i Bavne – HS1 spiller kl. 14.00 mod Skive.

Når Ajax og Roskilde støder sammen, er det altid spændende og dramatisk, det er en af dem, man ikke vil tabe, og det vil være mærkværdigt, hvis dagens kamp ikke bliver lige så intens og holder alle på pinebænken hele vejen til sidste dut i hornet.

Roskilde har haft en ganske fornuftig sæson, og holdet er i skrivende stund på 4. pladsen lige uden for oprykningsspillet. Det kan lade sig gøre for Roskilde at komme med, men der skal lidt mere end egne evner til at løse billet til oprykningsspillet.

Roskilde er især kendetegnet ved solidt skyts fra bagkæden, kombineret med et par hurtige fløje, som løber på det meste. Der er gode spillere hele vejen rundt – på nogle pladser endda flere, så det er et hold med kvalitet, som kommer på besøg i Bavne i dag.

Sidste kamp mod Roskilde var en hel ekstrem gang nat og dag håndbold. 1. halvleg var 100% Roskildes med en føring på 11-5 ved pausen. Så kom der en turnaround af de helt store. Ajax vinder 2. halvleg 18-8 og kampen 23-19 efter en forrygende afslutning.

I Ajax lejren glæder vi os rigtig meget til kampen. Det er vigtigt at vinde de sidste 2 kampe, så vi holder status som ubesejret i 2017. Vi har forberedt os til kampen på samme måde som vi plejer, gameplanen er klar og gennemgået, så vi skal holde skansen. Det er også lidt sjovere at få pokalen som vinder af 1. division efter kampen, når vi har vundet.

Kig forbi Bavne i eftermiddag. Der er linet op til Happy Hour med 2 Ajax hold, som helt vildt gerne vil vinde. HS1 mod Skive kl. 14.00 og Ajax mod Roskilde efterfølgende. Det er gratis i dagens festlige anleding, men læderet kan godt blive luftet alligevel. Onkel Helge har så mange kolde øl, at han med glæde sælger af dem.