DS1: Jakob Fryd ny cheftræner for DS1

9. marts 2016

Jakob Fryd ny cheftræner i Ajax København

Ledelsen i Ajax København har med omgående virkning valgt at fritstille John ”Speedy” Larsen fra jobbet som cheftræner for Ajax København 1. damer.

Vi kan konstatere, at holdet gennem et stykke tid har virket fastlåst spillemæssigt, og vi har vurderet, at der er behov for ny ledelsesmæssig energi for til fulde at få forløst det kæmpepotentiale, som holdet indeholder.

Derfor har vi valgt at tilknytte Jakob Fryd som cheftræner for holdet med virkning fra aftenens træning, og Fryd vil sammen med assistenttræner Nick Szwiec føre holdet gennem de sidste 4 kampe i årets turnering. Nick og Fryd arbejder allerede sammen om klubbens forrygende gode U18 pigehold, som det er 2 gutter, som kender hinanden godt, som skal stå i spidsen for holdet.

En direkte oprykning til Primo Tours Ligaen ligger nok ikke lige for, men man ved jo aldrig. Vi forventer som minimum at skulle spille oprykningskampe, og det er ultimativt vigtigt, at vi går ind til disse kampe med fornyet energi og med optimalt mod på udfordringerne.

Vi vil gerne anerkende ”Speedys” store faglige kompetence og det commitment, som han har vist i tiden i Ajax København. Holdet er i ”Speedys” tid som træner gået fra at være et midterhold til at tophold, og “Speedy” kan tage en væsentlig del af æren for såvel den sportslige fremgang som den øgede professionalisme, som præger holdet i dag.

Holdets førstkommende opgave blive den meget svære udekamp på søndag i Hirtshals, hvor vi skal møde Vendsyssel Håndbold. Mere herom i weekenden.