DS1 kører mod Nord

5. marts 2017

OPTAKT

Vendsyssel Håndbold-Ajax København

2-4-6-8 Motorway (Tom Robinson Band) er en fed gammel 70’er klassiker om livet på motorvejene, og med tur nummer 6 over Storebælt efter nytår, er det en seriøs overvejelse værd at lægge sangen på Ajax Københavns playliste. Den passer forbandet godt til dagen i dag.

Dagens udflugt er programsat til Brønderslevhallen, hvor Vendsyssel Håndbold har inviteret til kamp i eftermiddag kl. 15.00. Det er altid interessant at komme til håndbold nordenfjords, der er intens stemning og gang i hallen, så det bliver helt sikkert en både sjov og spændende udfordring.

Der er også lige det aspekt i det hele, at Ajax København har revanche til gode efter et meget ærgerligt, men ikke helt ufortjent nederlag på 28-24 tilbage engang i november i Bavne. Det var en af de dage, hvor meget lykkedes for Vendsyssel og knap så meget for Ajax København, men sådan er håndbold også, og så giver det jo dagens opgør en ekstra dimension.

Vendsyssel ligger i den lidt tungere ende af tabellen, hvor der er meget tæt traffik på pladserne fra 8 til 12 – 2 point skiller 8’eren fra 12’eren, og Vendsyssel ligger i skrivende stund på 9ende pladsen med 17 point. Der er derfor ingen tvivl om, at vore værter går all-in på dagens kamp, og det er vores forventning, at spillere som Ilda Kepic, Kaja Kamp og Julie Jensen vil være i forreste linie.

I Ajax lejren er vi selvsagt fokuserede på at holde det momentum, som vi har haft i efterhånden en del kampe. Sejren sidste lørdag mod EH Aalborg var god at få efter en lang og hård fight, og det med fighten bliver helt sikkert en væsentlig del af dagens gameplan, men planen indeholder selvfølgelig også en masse håndboldfaglige elementer.

Der bliver fuld tryk på i Brønderslev fra kl. 15.00.00 og fem kvarter og en sjat efterfølgende. Hvis du er i området, så kom forbi og giv Ajax pigerne en hjælpende hånd. Det bliver en god oplevelse håndboldmæssigt, og det er altid fedt at dele gode oplevelser med folk, som holder med os. Vi ses.