DS1 – Kunsten at kravle ud af sækken inden den bliver snørret helt til.

7. marts 2017

Vendsyssel Håndbold-Ajax København 22-23 (11-9)

Der er langt til Brønderslev – og turen bliver ikke kortere, når vejret går fra skidt til værre, jo længere mod nord man kommer – Det er bare ikke fedt med en solid gang slud, men når man sætter sig i bussen med 2 point og en 23-22 sejr efter at have været helt nede i sækken, kan man leve med meget – selv vejret.

Der er ingen tvivl om, at man er rigtig langt nede i sækken, når der står 13-19 på måltavlen og der er ca. 13 minutter igen. Der er heller ingen tvivl om, at man er rigtig glad og slolt af holdet, når de så bruger de resterende 13 minutter på at lave 10 kasser, på at holde Vendsyssel nede på 3 kasser samme tid, for til sidst stå med armene i vejret og juble over sejren – se: det er kunsten at kravle ud af sækken, inden den bliver snørret helt til.

Der er ingen tvivl om, at det var møgtarveligt overfor Vendsyssel, at vi snuppede sejren til sidst, men på Ajax holdet er der en helt speciel ånd – det kan godt være, at vi ikke spiller altid fantastisk, men vi slås for det, og så lykkedes det fra tid til anden at vende en truende grimrian til en smuk sejr – som det skete i dag.

Vendsyssel spillede ikke som et bundhold, og der var fine præstationer af Nicoline Andersen i målet, af Ilda Kepic i bagkæden, og det var fedt at se den gamle Ajax spiller Cathrine Sylvestersen er tilbage i fuldt vigør.

AJAX_5_Stine Eiberg Jorgensen_3bearbAJAX_20_Cecilie Woller_3.bearb2

På Ajax holdet skal der deles en stor buket roser ud til Stine Eiberg for en flot indsats, til Cecilie Woller, som for ca. 325’ende gang leverede en klasse præstation, og til Sascha Juul for at holde hovedet koldt og score på det meste, da kampen skulle vendes og afgøres. Pernille Kristensen laver et par monsterredninger i slutfasen, og kampens spiller blev Cecilie Specht, som gik ind efter pausen og lavede 4 iskolde kasser og var en af  de afgørende forskelle, da det hele skulle afgøres. Det var sgu klasse, Specho !!

AJAX_6_Sascha Juul_2AJAX_12_Pernille Kristensen_3.bearb

Nu venter en ny og helt speciel uge, som kulminerer fredag, hvor vi med en sejr over Virum kan italesætte det, vi ikke har nævnt med et ord hele sæsonen – nemlig at vi kan rykke op i det forjættede land – Primo Tours Ligaen. Der er dobbelt op i Bavne på fredag – HS1 kl. 18.45 mod Otterup HK og DS1 spiller kl. 20.45 mod Virum. Kom frisk – kom glad – kom kæk: pigerne (og drengene) har fortjent at blive båret frem.

AJAX_8_Cecilie Specht_1.bearb2