DS1 løb fra EH Aalborg

15. november 2016

EH Aalborg – Ajax København 21-31 (9-14)

Kampen i Aalborg mod EH Aalborg var en af de kampe, som vi på forhånd havde rubriceret i gruppen ”kommer vi hjem med 2 point så er det fedt, og så er alt det med godt spil og god stil lidt ligemeget” – så det kan vel med en københavner version af jysk beskedenhed siges, at missionen lykkedes – EH Aalborg blev slået.

De første 5 minutter blev brugt til at se hinanden an, de næste 5 vandt vi med 5, og så var vi ligesom ovenpå. Plus 5 holdt til pausen efter en periode, hvor ikke alt lykkedes, men vi var i kontrol hele vejen.

Efter pausen startede det lidt hakkende uden at EH Aalborg for alvor kom tæt på, og den midterste del af halvlegen forløb med plus til Ajax. Efter et lille dyk omkring minut 50 blev der lige fyret op for gassen til sidst, og det endte med en meget sikker sejr på 31-21.

Kampen bar generelt præg af, at vi stod meget i forsvar og vi stod godt. Det gode forsvar var udgangspunktet for en masse kontraløb, som gave dejlig mange mål – ja vi løb så meget, at ingen heller ikke denne gang med rimelighed kan sige, at vi trækker tempoet ud af kampen.

På EH Aalborg holdet blev Kristina Bille holdt helt ude af kampen i 1. halvlg, men Bille viste klassen med at komme tilbage efter pausen og lave 7 kasser – et par stykker for meget, men der blev lukreret lidt på et par fejl for meget i Ajax angrebet.

AJAX_KEEPERE_4.bearb3AJAX_22_Cecilie Johansen_3bearb

På Ajax holdet var der flere gode præstationer. Sarah Nørklit og Pernille Kristensen stod begge fint, Cecilie Johansen fik lavet rigtig gode og enkelte spektakulære ting, som rykkede kampen den rigtige vej. Stærkest i billedet stod de 3 kontrakanoner, Sofie Olsen, Ida-Marie Dahl og Sascha Juul. Det gik rigtig stærkt rigtig mange gange. Sascha Juul blev kåret til kampens spiller. S…. godt, Sas.