DS1: Med kurs mod fjerne Kyster

13. marts 2016

Vendsyssel Håndbold – Ajax København

Danmark er et dejligt land med masser af flot natur. Hvis man ikke lige ved det i forvejen, så får man det bekræftet sådan en søndag morgen, hvor Ajax København er på vej gennem landet med kurs mod fjerne kyster – eller i hvert fald mod Hirtshals, hvor Vendsyssel Håndbold har indbudt til kamp kl. 16.00.

Vendsyssel Håndbold er et af de bedste hold i rækken, og en udekamp nordenfjords er en udfordring i sig selv, men vi har løst opgaven før, og alle på og omkring holdet ser frem til dagens kamp.

Vendsyssel vandt sidste weekend en 2 måls sejr på udebane, og det har set fint ud for holdet de sidste kampe. Vendsyssel har flere iøjnefaldende profiler som Sisse Bruun, Rikke Skov Myrup og sidst men ikke mindst rækkens topscorer Kristina Bille, som har sat sit præg på mange kampe indtil nu.

I Ajax lejren har vi haft en begivenhedsrig uge, men på den sportslige front har det set rigtig fint ud, og der har været fuld skrue på til træning både onsdag, torsdag og fredag. Får vi al den energi og gåpåmod, som vi har set i ugens løb, med på banen, er der gode muligheder for at få et godt resultat med hjem.

 

Jakob Fryd – Ajax Københavns cheftræner har dagens kommentar: ”Vi skal møde et hold med stor fysik i bagkæden/på stregen og nogle dygtige og hurtige fløj. Vendsyssel skal have point med fra kampen, så vi kommer under maksimalt pres, men de største udfordringer er de sjoveste. Jeg glæder mig til min første kamp i spidsen for holdet, og selv om tiden har været begrænset, har jeg introduceret enkelte nye tiltag – og det vil være fint, hvis de gør en forskel.”

Der er kampstart kl. 1600, og alle er selvfølgelig velkomne til at komme og give en hånd med. Vi ved godt, at det ikke er lige om hjørnet, men det ku’ jo være, at I var på de kanter.