DS1 møder Aalborg HK

28. januar 2017

Lørdag eftermiddag er der håndbold i Bavne – dobbeltarrangement med HS1 kamp kl 14.00 mod Lemvig-Thyborøn – fulgt op af DS1 kamp kl. 16.00, hvor Ajax tager imod Aalborg HK.

Aalborg HK er ny i rækken i denne sæson – frisk fra 2. divsion Jylland Nord, og holdet er gået til sagen med tro på tingene, og holdet spiller en frisk gang håndbold. Det har givet nogle knubs og nogle hak i tuden, når man har mødt toppen af rækken, men Aalborg pigerne har været med et godt stykke hen af vejen i mange kampe.

Der er også kommet point på kontoen, og især sejren over lokalrivalerne fra EH Aalborg var det hele værd.

Første kamp mellem Aalborg HK og Ajax endte med en meget klar Ajax sejr efter en kamp, hvor vi var uforskammede nok til at udnytte den nordjyske gæstfrihed maksimalt, så den dag tilbage i efteråret var der en vis forskel på de to hold, men det er historie. Der står 0-0 på tavlen, når vi starter.

Aalborgs profiler er Katrine Sondrup Poulsen og Lisa Bonnichsen, som scorer en del mål for holdet.

I Ajax lejren tilgår vi kampen med spændt forventning og en sikker sejr på 32-25 i Dalum hallen sidste weekend som ballast efter en kamp, hvor der især i de første 40+ minutter blev vist håndbold af høj klasse. Det er selvsagt et fint fundament, men vi starter forfra, og der skal fuld skrue på fra start.

Får vi fuld damp på kedlerne og får vi konceptet til at virke, er chancen for en sejr og 2 point mere på kontoen klart til stede.

Lørdag er jo lig med håndbold i Bavne, så vi glæder os til at byde Jer allesammen velkommen. Vi ses.