DS1 møder EH Aalborg i Bavne kl 16.00

25. februar 2017

OPTAKT

Ajax København – EH Aalborg 

Lørdag er nu en dejlig dag. De fleste af os har fri, vejret er fint (i hvert fald i skrivende stund), og man kan glæde sig til i eftermiddag, hvor der er håndbold i Bavne – Ajax København får besøg af EH Aalborg kl. 16.00 som akt 2 i dagens dobbelt – HS1 møder Odder kl. 14.00.

Vore gæster fra EH Aalborg ligger placeret midt i rækken på en 8. plads med 18 point i et meget bredt og tæt felt, hvor nummer 7 til nummer 12 har fra 19 til 16 point. Nummer 12 rykker ud, nummer 10 og 11 skal spille om ikke at rykke ud, så alle hold – incl. vore gæster fra Aalbog – har rigtig meget at spille for.

EH Aalborg spillede sidste weekend mod Hadsten SK hjemme i Nr. Sundby og tabte 18-27. Det var en af dem, der gjorde ondt, så der er ingen tvivl om, at vore gæster om muligt er endnu mere opsatte på, at de skal have point med hjem fra København i eftermiddag.

EH Aalborgs absolutte stjerne er Kristina Bille, som huserer på højre back og højre fløj – dog ikke samtidigt selv om man nogle gange skulle tro det. Det handler en del om Bille, men der er mange andre gode spillere på holdet, så vi får rigeligt at se til hele vejen rundt.

I Ajax lejren er vi selvfølgelig glade for, at vi har et fornuftigt momentum, og sejren i Aabenraa sidste weekend – 28-24 over Sønderjyske – var rigtig god at få med hjem. Vi skal fortsætte den ydmyge tilgang til opgaverne, men vi skal samtidig være beviste om, at vi skal gøre tingene på vores måde – nemlig hård fight, god håndbold og med holdet i centrum. Gør vi det, er det bestemt ikke umuligt, at vi har 2 point mere på kontoen, når vi når slutningen på eftermiddagen.

Vi glæder os til at se Jer alle i Bavne i eftermiddag. Det bliver en sjov eftermiddag med gode kampe. Vi giver den fuld gas – og vi er sikre på, at I gør det samme. Så ender det lykkeligt – set med Ajax briller.