DS1 Optakt: Underholdende håndbold i Bavne i eftermiddag

21. november 2015

Ajax København – Vendsyssel Håndbold

Så er vi klar igen. Det er lørdag – det er gameday, og vi – Ajax København – får besøg af Vendsyssel Håndbold i Bavne kl. 15.00.

Vendsyssel har været en mærkelig størrelse i denne sæson. Holdet har spillet en del gode kampe, men der har også været et par resultater, hvor de fleste, som følger med i rækken, tænkte ”hvad skete der lige der?”. Rødovre plejer – med al respekt – ikke at vinde i Vendsyssel, men overraskelser er altid charmerende – bare de ikke går ud over dig selv. Sidste kamp gav en sikker hjemmesejr over Hadsten, som holdet traditionelt har udfordringer med, så vi får besøg af et hold, som tror på tingene.

Vendsyssel s profiler er Kristina Bille, som har flere opgaver – højre fløj, højre back, kontraspiller mm. Sisse Bruun er stadig god for en kanonkugle fra 9-10 meter, ligesom playmaker Cecilie Skovgaard er hurtigere i tanke og handling end gennemsnitsspilleren i 1. division. Der er dog helt sikkert flere, som byder ind, så der bliver sat tryk fra alle sider.

I Ajax lejren er vi selvfølgelig både glade og stolte over pointhøsten og placeringen, men vi er også meget bevidste om, at vi skal være der hver gang, hvis stimen skal holdes ved lige, og netop i dag er der ingen tvivl om, at vi kommer op mod et hold, som kan og vil spille håndbold.

Vi fik ikke den bedste start i kampen i Aalborg sidste weekend, men holdet viste en fin moral ved at stå sammen og give den gas, da det så sort ud ved 10-14 efter 25 minutter. Lige ved halvleg og en rimelig sikker sejr, som godt kunne have været lidt større, da vi var færdige – det er klart noget, vi tager med videre.

Vi er haft en fin uge op til kampen, så vi er klar, og vi glæder os.

John.Aage.Johansen

Sportschef John Johansen siger om dagens udfordring: ”Kampene mod Vendsyssel har altid været spændende, dramatiske og fulde af god håndbold – sådan er det jo, når to hold, som vil ud over stepperne, de tørner sammen. Vi får besøg af et hold med flere gode spilere, men sagt i al beskedenhed, så har vi også nogle gode spillere, som gerne vil spille god og underholdende håndbold, så det vil være mærkeligt, om der ikke bliver gang i den i Bavne i eftermiddag”.

Vi ses kl. 1500. Der er fri entre hvis man har Ajax hjertet på det rette sted (smiley)