DS1 på landevejen igen igen.

5. februar 2017

Horsens HK – Ajax København

Det kan godt være, at motorvejen mellem København og Lillebælt føles en anelse triviel, når man efterhånden har været der en del gange, og en grå og våd søndag formiddag gør det ikke umiddelbart meget bedre, men når der venter en spændende håndboldkamp i den anden ende, så går det sgu nok alligevel.

Den anden ende af dagens udflugt er Forum Horsens, hvor Ajax DS1 skal op mod Horsens HK kl. 15.00 – en kamp, som vi ser frem til med spændt forventning.

Horsens er kommet mere og mere i gear henover sæsonen, og tirsdagens 8 måls sejr i Hadsten giver anledning til både anerkendelse, og hvis der ikke var 110% fokus i forvejen, så er der det i alt fald nu.

Horsens omdrejningspunkt er topscorer Sofie Fynbo Larsen, som er rigtig god til mange ting, men der er minimum en god spiller på hver plads, så det handler om meget mere end Sofie.

Ajax holdet har haft en travl uge, hvor vi også havde en kamp, som hang fra før jul, på programmet, så tirsdag aften var vi på besøg i Virum, og vi var uforskammede nok til at udnytte gæstfriheden til at tage en meget sikker 28-14 sejr med hjem. Sidste weekend havde vi besøg af Aalborg HK, og det endte også med en markant sejr.

Vi er dog ikke et sekund i tvivl om, at dagens modstander er en anderledes markant størrrelse. Uden på nogen måde at undervurdere hverken Virum eller Aalborg HK, så er Horsens holdet en anderledes fysisk stærk størrelse, som også spiller fornuftigt.

Der er med andre ord linet op til en superspændende og intens fight, som kun kan blive seværdig. Kampstart er som sagt kl. 15.00, og er du i området, som kom forbi, og bak op om Ajax holdet. Det er så fedt, at der er nogen, som holder med os, når vi har taget den lange tur til Jylland. Vi ses.