DS1: På langfart til Hadsten

6. februar 2016

Hadsten SK – Ajax København

Lørdag formiddag på motorvejen ved Ringsted. Det regner alt for meget, og det er bare gråt og kedeligt – udenfor bussen. Indenfor er Ajax København på vej på tværs af landet for at møde Hadsten SK i Hadstenhallen i eftermiddag kl. 15.00.

Hadsten er altid et ganske interessant hold at møde. Der er en del gode spillere, som omgiver Malene Mogensen – playmaker og det centrale omdrejningspunkt på holdet. Malene er nok en af landets mest kreative spillere, og der kan ske lidt af hvert, når Malene har bolden.

Hadsten har i de sidste par kampe fået lidt blandede resultater – en sejr over Bjerringbro i Bjerringbro tæller meget på de kanter, mens hjemmebanenederlaget til TMS Ringsted i sidste kamp var nok ikke det, de fleste havde gættet på som resultat af den kamp.

På Ajax holdet var vi fået en ganske fin start på 2016 med 4 sejre. Vi har periodevist spillet en fin gang håndbold, men sejren sidste torsdag i Roskilde var ikke resultatet af sprudlende angrebsspil men af rigtigt godt forsvars- og keeperspil. 19-18 som slutresultat afspejler det ganske fint.

John.Larsen

Cheftræner John ”Speedy” Larsens chef John Johansen siger: ”Selv om det bliver en svær kamp, så glæder vi os. Der er en god stemning i truppen, og vi træner godt. Et af dagens delmål er at få maximalt udbytte kontramæssigt af, at vi står godt i forsvaret, ligesom vi skal finde det gode angrebsspil fra især Bjerringbro kampen frem igen.”

ajax_logo

Det bliver en spændende eftermiddag i Hadstenhallen med 2 gode men relativt forskellige hold, som udfordrer hinanden. Vi kan kun opfordre til, at man dropper den hjemlige hygge og kommer til håndbold i stedet. Det er helt sikkert meget sjovere.

Hadsten SK