DS1 på visit i Whiskybæltet

31. januar 2017

OPTAKT

Virum – Ajax København

 

Ajax DS1 møder tirsdag aften kl. 20.15 Virum i Virumhallen. Kampen er en hænger fra før jul, hvor kampen blev udsat pga. landsholdsdeltagelse.

At spille mod Virum er som alle andre lokale københavnerbrag, det handler om mere end point. Det er den sædvanlige historie om ikke at tabe til naboen, om venskaber på kryds og tværs, om gamle holdkammerater osv, så der er bare mange rigtig gode grunde til, at den kamp bare skal vindes.

Ser man på Virums profilliste, finder man navne som Simone Pedersen, Nicoline Brøns og Anne-Sofie Kleemann, alle gode håndboldspillere med en fortid i Ajax. Når man kender de tre, så ved man, at der ikke bliver givet ved dørene, men det gælder begge veje. Vi vil sgu heller ikke tabe til dem.

Virum er kommet tungt fra start efter jul med 4 nederlag, hvor især de 2 et-måls nederlag i Virum hallen mod hhv. Fredericia og EH Aalborg må have gjort ondt helt ned i maven, så det er et tændt Virum hold med behov for point, som tager imod Ajax København.

I Ajax ringhjørne er vi selvfølgelig meget glade for, at vi er kommet godt fra start i 2017 med 4 sejre. Det giver selvsagt en vis tro på tingene, men vi starter fra scratch, når kampen fløjtes op.

Vi skal være klar, og vi er klar. Skal man til Virum sådan en mørk tirsdag aften, skal det være for at vinde.

Husk at Virum ikke er længere væk, end man hurtigt kommer derud og bakker op. Det er nemt i bil, og S-toget holder næsten ved hoveddøren. Der er kun de tynde undskyldninger for at blive væk tilbage, og dem gider vi ikke – så vi ses bare. Det er kl. 20.15 i Virum hallen.