DS1: Pernille Kristensen spiller også i Ajax den kommende sæson

13. juni 2017

PRESSEMEDDELELSE

Der er rigtig mange, som siger, at en markant del af rygraden på et holdboldhånd er keeperen. En god keeper gør hele forskellen – det gælder også i Ajax København, hvor vi i den forgangne sæson har haft en keeperduo af meget høj klasse.

Det er derfor rigtig dejligt at kunne annoncere, at Pernille Kristensen – i Ajax København kun kendt som Krille – også er en del af holdet i den kommende sæson.  Pernille har efterhånden spillet i Ajax i en del sæsoner, så vi er efterhånden ved at kunne kalde Pernille en rigtig Ajax pige.

Pernille har i hvert fald alle de dyder, som forventes af en Ajax spiller. Hun står sindssygt godt på mål, hun går forrest til træning og i kamp, hun er en fantastisk holdkammerat, og hun vil bare vinde. Hun er ikke den, der taler højest, men hun har sine meningers mod, og det er ikke klogt at blive uenig med Pernille. Du skal virkelig have argumenterne på hånden for at vinde den diskusssion – ellers er du chanceløs.

Krille er en af de dem i truppen, som har ligaerfaring både fra FCM og fra FIF, en erfaring vi utvivlsomt får brug for i den kommende sæson.

AJAX_12_Pernille Kristensen_3.bearb2

Pernille siger selv: ”Jeg har været en del af Ajax holdet i hele perioden fra midterhold til tophold, og jeg er rigtig glad for, at det endelig lykkedes at hive den oprykning hjem, som vi har jaget så længe. Det bliver rigtig spændende og udfordrende at skulle være ligahold, men vi glæder os rigtig meget.”

Jesper Mathiasen

Jesper Matthiesen siger om Pernille: ”Pernille er en del af den fantastiske keeperduo, som har været en hjørnesten i oprykningen til ligaen. Pernille er en meget spændende keepertype med rigtig mange spidskompentencer, og alle i damehåndboldmiljøet ved, at Krille er en kvalitetskeeper. Jeg er sikker på, at Krille kommer til at gøre en stor forskel – på den gode måde – i den kommende sæson.”

Matthias_Berg_Jan17

Evt. spørgsmål til denne pressemeddelelse bedes stillet til Mathias Berg på 2161 1249.