DS1: Sæsonens sidste kamp er en topkamp

8. april 2017

OPTAKT

Hadsten SK – Ajax København

Så er vi ved vejs ende. Sæsonens sidste kamp i eftermiddag kl. 14.30 i Hadsten Hallen, og man må jo give DHF, at planlægningen er i top – nummer 1 og nummer 2 mødes i den sidste kamp. Godt timet – også selv om kampen ikke er altafgørende – i hvert fald ikke for Ajax.

Vi har heldigvis fikset den der med 1. pladsen og oprykningen, men det betyder ikke, at vi ikke spiller for at vinde. Hadsten havde den ”uforskammenthed” at vinde sæsonens førte indbyrdes opgør i Bavne lige før jul, og den skal vi vi lige have udlignet. Hadsten er sikker på at skulle spille oprykningskampe, men det er ikke afgjort, om holdet bliver 2’er eller 3’er, så der er noget at spille for.

Hadsten har været sæsonens store positive overraskelse. Der var ikke ret mange – sikkert også inkl. dem i Hadsten – som havde set Hadsten som Top 3 hold, men holdet ligger fuldt fortjent i toppen af rækken. Holdet har en imponerende evne til at vinde de tætte kampe, bundniveauet er højt, så den er ikke så svær. Hadsten har bare spillet en super flot sæson – respekt for det.

Et godt eksempel på det med at vinde de tætte kampe er, at Hadsten vandt sidste weekends lokalbrag i Bjerringbro med en enkelt – en meget vigtig sejr på de kanter.

Ajax tabte sidste weekend hjemme til Roskilde efter en kamp, som var jævnbyrdig, men hvor Roskilde nok lige var nogle procent mere på. Ikke for at tage noget fra Roskilde, men … og ja, det er bare forklaringer.

Vi glæder os til dagens udfordring. Der er altid gang i den i Hadsten hallen, og det bliver der helt sikkert også i dag, men jo mere gang i den, jo bedre. Hadsten er helt sikkert klar, Ajax holdet er også klar, gameplanen er lavet, så vi skal ”bare” føre planen ud i livet. Det er bare sjovere at vinde, og vi skal holde status med max. point på udebane i denne sæson.  Iflg. Hadsten Facebook er der gratis adgang, så det er ikke engang nødvendig at gribe til baglommen. Københavnere i Jylland, kom forbi og giv Ajax pigerne en fortjent hånd med for en superflot sæson. Vi ses.