DS1 Sæsonpremiere i eftermiddag kl. 1500 i Bavne

17. september 2016

Ajax København – Bjerringbro fH

Så skal vi langt om længe i gang igen. Det er medio september og turneringen står for døren, og vi er klar til kamp 1 i kvindernes 1. division mod Bjerringbro fH, som på besøg i Bavne her kl. 15.00 i eftermiddag.

Der går meget hurtigt inflation i begreber som klassiker, men når man skal op mod et hold, man efterhånden har været i række med i en del sæsoner, er der i hvert fald tale om en tilbagevendende begivenhed af den gode slags, for vi har altid spillet både gode og spændende kampe mod Bjerringbro, kampe som flere gange først er blevet afgjort til allersidst.

Når det er første kamp i sæsonen, er det jo altid med lidt ekstra spænding, hvem der er med i bussen fra Bjerringbro, men vi har en fornuftig fornemmelse alligevel – Bj.bro har jo lige som Ajax København spillet 1/8dels finale i Santander Cup, hvor Bj.bro mødte TVIS Holstebro og fik en lille en over nakken.

Ajax København mødte FCM og tabte med 10, og hvad der er bedst klaret, er der nok lige så mange meninger om, som der er håndboldtosser, så vi starter på en frisk i eftermiddag.

Bj.bro’s faste midteraksel med Mai Britt Laursen i kassen og Line Gyldenløve på playmakeren er klar igen, ligesom Sofie Lauge får en stadig større rolle i bagkæden. Det er dog nemmest bare at sige, at der er gode spillere hele vejen rundt, så vi får hænderne fulde i dag.

Ajax holdet er klar til at give den gas. Vi har haft en ganske fin opstart, hvor vi har flyttet os godt både fysisk og spillemæssigt, skadessituationen ser fornuftig ud, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med at spille rigtig kamp.

Vi ser frem til at hele København og omegn lægger vejen forbi Bavne til topunderholdning fra kl. 15.00. Vi er klar, Bj.bro er sgu nok også klar, så det kan kun blive sjovt – og så er der gratis adgang.

Vi ses!!!!