DS1: Sejr i Roskilde efter intens fight

30. januar 2016

Roskilde Håndbold – Ajax København 18-19 (9-8)

 

Torsdag aften i Roskilde. Kamp mellem Roskilde Håndbold og Ajax København. Udeholdet vinder 19-18 i en sindssygt intens men ikke særlig velspillet kamp, som nok kunne være endt med modsat fortegn. Det havde ikke været helt fortjent, men os, som så kampen, ville ikke have været dybt forundrede, hvis det var sket.

Ajax kom bedst fra start, og på en dag hvor alt var lykkedes, havde kampen været lukket allerede efter 10-15 minutter, men Roskilde kom med og holdet var foran med en enkelt (9-8) ved pausen.

Efter pausen gik Ajax straks i front igen, og der var endnu engang gyldne muligheder for at lukke kampen, men det skete ikke, og Roskilde kom igen på omgangshøjde uden på noget tidspunkt at komme i front. Sidste og afgørende scoring blev sat ind knap 3 min. før slutfløjtet – 3 lange minutter hvor Roskilde havde bolden de sidste 1.17 uden at komme til scoring.

Det var som sagt ikke kønt, men der blev fightet om hver en bold, så klager over manglende spænding kan uden tøven afvises, og det vigtigste var, at det endte som det skulle – i hvert fald set med Ajax briller.

Roskildeholdets store spiller var keeper Altha Reinhardt, som udviste en sublim evne til at stå og gå til den rigtige side, og fra Ajax skal der lyde et tillykke med den nye kontrakt med HC Odense.

Sascha JuulAnne-Sofie Kleemann

Anskuer man de personlige præstationer på Ajax holdet, blev der fightet for det af alle mand – fedt på en dag, hvor ikke ret meget fulgte manuskriptet. Sascha Juul spiller en fin kamp, og Sas stod for dagens detalje, da hun snuppede en løs bold, som dumpede ned fra loftet henover 2 meget større Roskilde spillere. God timing. Anne-Sofie Kleemann er sikker på de muligheder, som hun får, Simone Spur tager ansvar og kæmper flot på en dag, hvor ikke alt lykkedes.

AJAX_65A6217IMG_4390

Kampens spiller skal dog findes i Ajax målet, hvor Sarah Nørklit står en superkamp med mange fantastiske redninger, og da Sarah begynder at blive lidt presset, er det en fornøjelse at sende Pernille Kristensen ind i målet i de sidste 5 minutter. Krille var kold – på den fede måde – og der blev lukket helt og fuldstændigt af. Super arbejde – begge to.

Nu er der friweekend – dejligt efter en intens januar måned, og fra på mandag er vi klar igen. Vi skal bruge træningerne til at lægge lidt på, og så skal vi forberede os på den meget spændende udfordring som venter næste lørdag, hvor vi skal på besøg i Hadsten. Der kommer mere herom i næste uge.